Λίγα λόγια από τον Στραματσόνι για το "διαζύγιο" με τον Παναθηναϊκό

Φιλικός ήταν ο χωρισμός του από τον Παναθηναϊκό, όπως ο ίδιος ο Αντρέα Στραματσόνι δήλωσε στην πρώτη συνέντευξή του μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Λίγα λόγια από τον Στραματσόνι για το "διαζύγιο" με τον Παναθηναϊκό

Ο Αντρέα Στραματσόνι παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στην "Corriere dello Sport". Μεγάλη όσο δεν... πιάνει το μάτι. Χιλιάδες λέξεις και στον Παναθηναϊκό, από τον οποίο έφυγε μόλις την Πέμπτη, αφιέρωσε μονάχα δυο - τρεις αράδες.

Τι είπε ο Ιταλός, πρώην προπονητής του "τριφυλλιού"; Ότι τον είχε επιλέξει ο Τάκης Φύσσας λόγω της δουλειάς του στην Ουντινέζε και πως έφυγε σαν φίλος από τους "πράσινους".

" Στον Παναθηναϊκό; Με διάλεξαν γιατί ο γενικός διευθυντής δούλευε στην εθνική ομάδα και ήρθε να δει στην Ουντινέζε τον Καρνέζη και τον Κονέ", ανέφερε αρχικά και παραδέχθηκε πως " ήμουν τυχερός γιατί παίζαμε καλό ποδόσφαιρο και με πρότεινε".

" Ήταν μια καλή προσωπική και επαγγελματική εμπειρία. Τελείωσε χωρίς διαμάχη ή ζημία", κατέληξε ο Στραματσόνι, δηλώνοντας παράλληλα διαθέσιμος διότι δεν δεσμεύεται από κάποιον κανόνα να μην δουλέψει αλλού άμεσα.

Αν παραιτήθηκε ή τον... παραίτησαν, δεν διευκρίνισε πάντως...

News 24/7

24MEDIA NETWORK