Αυτή είναι η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού για το 2015-16

Σε μια λιτή εκδήλωση στο "Baraonda", ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2015-2016, οι οποίες φέρουν την υπογραφή της PUMA.

Αυτή είναι η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού για το 2015-16

Ο Παναθηναϊκός παρουσίασε το απόγευμα της Τετάρτης (15/7) τις εμφανίσεις του για τη νέα αγωνιστική περίοδο, οι οποίες φέρουν την υπογραφή της PUMA.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της αθλητικής εταιρείας ένδυσης, ο οποίος αναφέρθηκε σε αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους φίλους του "τριφυλλιού", στην τιμή της νέας φανέλας, η οποία όπως τονίστηκε θα είναι ιδιαίτερα ελκυστική για τους οπαδούς και προσαρμοσμένη στα δεδομένα της εποχής.

Ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ήταν αυτός που πραγματοποίησε στη συνέχεια τα αποκαλυπτήρια της νέας φανέλας που είχε στην πλάτη τον αριθμό 13. Ο Μάρκους Μπεργκ παρουσίασε την εντός έδρας κλασική πράσινη εμφάνιση, ο Κάρλος Ζέκα την μπλε και μαύρη εκτός έδρας φανέλα, ο Σωτήρης Νίνης την τρίτη εμφάνιση της ομάδας που θα είναι λευκή και τέλος ο Λουκ Στιλ αποκάλυψε αυτή των τερματοφυλάκων.

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση:

 

 

 

Δείτε το VIDEO της παρουσίασης:

Αφιερώματα Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ

Αυτός είναι ο πρώτος κλόουν στην ιστορία που ξεκίνησε την υστερία

Ο Spring Heeled Jack αναφέρθηκε για πρώτη φορά το 1837 και σύντομα "εμφανίστηκε" σε όλη τη Μεγάλη Βρετανία, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σκωτία. Πώς συνδέονται οι τρομακτικοί κλόουν με τον... Μπάτμαν (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ