Λουντ: "Καμία σχέση Στραματσόνι - Ουζουνίδης"

Ο Ρόμπιν Λουντ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, τις αλλαγές που έχει φέρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό και το αν μπορούν οι πράσινοι να κυνηγήσουν το πρωτάθλημα.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΟ. (Eurokinissi Sports -ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ouzounidis EUROKINISSI SPORTS

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην NOVA:

Για τον αγώνα με Απόλλωνα: "Νομίζω ότι ήταν από τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια που έχω παίξει. Ήταν πολύ διαφορετικά τα συναισθήματα που είχε ο καθένας μας, όπως καταλαβαίνετε. Ήμασταν στο 0-2, μετά μπορέσαμε να αρχίσουμε να σκοράρουμε, το ανατρέψαμε, υπήρξε το πέναλτι, αλλά μπορέσαμε να βγούμε νικητές".

Για τα όσα είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην ανάπαυλα: "Είπε κάποια πράγματα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι είπε επειδή έκανα προθέρμανση. Σίγουρα δεν θα ήταν χαρούμενος με αυτά που είχε δει και φαντάζομαι ότι θα είπε πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο".

Για την αποχώρηση φιλάθλων από το γήπεδο στο ημίχρονο: "Δεν ήταν χαρούμενοι οι οπαδοί μας από τα όσα είδαν στο πρώτο μέρος, κάποιοι έμειναν στο γήπεδο και είδαν τον αγώνα και έμειναν μέχρι το τέλος και είδαν ένα καλό αποτέλεσμα".

Για το αν μπορεί να πάρει πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός: "Κοιτάζουμε και τις δύο διοργανώσεις, αλλά το Κύπελλο είναι καλό ώστε να προσθέσουμε έναν τίτλο. Κοιτάζουμε όμως και τις δύο διοργανώσεις, δεν παρατάμε και το πρωτάθλημα".

Για το ματς με την ΑΕΛ: "Πρέπει να πάμε εκεί για να παλέψουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για τις διαφορές του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Αντρέα Στραματσόνι: "Με τον καινούργιο προπονητή υπάρχει καινούργιο στυλ και σύστημα που πρέπει να μάθουμε και να προσαρμοστούμε. Από την πλευρά μας κάνουμε σκληρή δουλειά, τόσο στις προπονήσεις, όσο και στους αγώνες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK