Λουτσιάνο σε δράση μετά από 182 μέρες!

Η επιστροφή του Λουτσιάνο Νέβες σε πλήρη δράση 6 μήνες μετά τη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο φιλικό 1-0 του Παναθηναϊκού επί της Σπάρτης. Το μήνυμά του και η επάνοδος (και) του Μυστακίδη, ένα μήνα μετά την αρθροσκόπηση.

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÁÈËÅÔÉÊ ÌÐÉËÌÐÁÏ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
luciano EUROKINISSI

Πέρασαν 182 ημέρες απ' τη στιγμή που άκουσε (για δεύτερη φορά μέσα σε μία τριετία στην καριέρα του) αυτό το... καταραμένο "κρακ" στο δεξί γόνατό του. Σ' εκείνη την ανύποπτη φάση, λίγα λεπτά πριν τελειώσει ο κυπελλικός αγώνας της 20ης Σεπτεμβρίου με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο. Ρήξη πρόσθιου χιαστού και ρήξη έσω μηνίσκου.

Για τον Λουτσιάνο Νέβες όλο αυτό ήταν ένας τεράστιος "Γολγοθάς", στον οποίο φάνηκε ξανά δυνατός. Το έδειξε λίγο πριν ξαναμπεί για να πατήσει γήπεδο, στο μήνυμα που ανέβασε στο Instagram μία ώρα πριν απ' το φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Σπάρτη στο "Απόστολος Νικολαΐδης". "Ο Θεός ανταμείβει την πίστη". Έξι μήνες μετά, ο Βραζιλιάνος επιθετικός είναι και πάλι εδώ, επιστρέφοντας σε δράση!

Ο "Λούτσι" έπαιξε σε όλο το β' ημίχρονο, έδειξε βεβαίως πως θα χρειαστεί το χρόνο του για να ξαναβρεί ρυθμό στο γήπεδο, όμως έβγαλε αυτοπεποίθηση και μεγάλη διάθεση. Προς ικανοποίηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος βλέπει τον Βραζιλιάνο να γυρίζει και να προσφέρει μία έξτρα επιλογή στο φινάλε της σεζόν.

Πλην του Λουτσιάνο, ο Ουζουνίδης μέτρησε ακόμη μία μεγάλη επιστροφή, αυτή του Γιάννη Μυστακίδη, ο οποίος έπαιξε στο β' μέρος για 30 λεπτά, έχοντας αφήσει πίσω του το θέμα με το γόνατο που τον οδήγησε σε αρθροσκόπηση πριν ένα μήνα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ για την... ιστορία, οι "πράσινοι" νίκησαν 1-0 με γκολ του Γιόχανσον στο δεύτερο ημίχρονο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα, Τζανδάρης, Κάτσε, Κουλιμπαλί, Δώνης, Μουνιέ, Μολίνς.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Χριστογιώργος, Αυλωνίτης, Λουτσιάνο, Μυστακίδης, Εμμανουηλίδης, Ευαγγέλου, Μαυρομάτης, Θεοχάρης, Γιάννης Μπουζούκης, Κουντουριώτης, Πίσπας.

ΣΠΑΡΤΗ: Γιακουμής, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Σάβα, Νιάρος, Τσιμόντζι, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Σιόφου, Γραικός, Γουάρντεν.

Στο β' μέρος αγωνίστηκαν και οι: Μακρυωνίτης, Δεινόπαπας, Δοδοντσάκης, Συμεωνίδης, Κατσίκης, Μπέλιης, Ρομπάιο, Γιώργος Μπουζούκης, Σανδραβέλης.

Λουτσιάνο σε δράση μετά από 182 μέρες!

News 24/7

24MEDIA NETWORK