Λυμπερόπουλος, ο εκλεκτός!

O Nίκος Λυμπερόπουλος, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Contra.gr, είναι τελικά ο εκλεκτός του Γιάννη Αλαφούζου για τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήρθε πιο κοντά στα θέλω του Μεσσήνιου μάνατζερ και έτσι ο γάμος γίνεται εφικτός.

Λυμπερόπουλος, ο εκλεκτός!

Ο κύβος ερρίφθη! Ο εκλεκτός του Γιάννη Αλαφούζου για να καλύψει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Οπως μπορεί να μεταφέρει το Contra.gr, φαίνεται τελικά ότι η λύση του άφθαρτου Λύμπε σε σχέση μ' αυτή του Κώστα Αντωνίου επικράτησε και έτσι ο Φιλιατρινός μάνατζερ παίρνει τα ηνία.

Κι όμως, μέχρι την Δευτέρα όλα φαίνονταν διαφορετικά αφού είχε παρατηρηθεί απόκλιση στα θέλω των δύο πλευρών. Ομως υπήρξε νέα επαφή η οποία έφερε Λυμπερόπουλο και Παναθηναϊκό πολύ πιο κοντά.

Ο πρώην άσος της ομάδας (1996-2003) έχει πολύ συγκεκριμένα σχέδια για την ομάδα για τα οποία όμως θα χρειαστεί ένα πλάνο διετίας για να βρουν πλήρη εφαρμογή.

Για τη διάθεση του Λύμπε δεν γεννάται ζήτημα. Θέλει να δουλέψει, έχει ιδέες, ξέρει σε ποιο "μαγαζί" θα βρεθεί ενώ οι σχέσεις του και με τον κόσμο είναι εξαιρετικές παρά το γεγονός ότι δέθηκε και με την ΑΕΚ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK