Μαζί με Παρτιζάν, Σλόβαν οι χειρότερες ομάδες στην ιστορία του Εuropa

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ που κατείχαν από κοινού Παρτίζαν και Σλόβαν Μπρατισλάβας και πλέον κινδυνεύει να γράψει την πιο μαύρη σελίδα με την... Θέλτα.

Μαζί με Παρτιζάν, Σλόβαν οι χειρότερες ομάδες στην ιστορία του Εuropa
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πάλαι ποτέ Panathinaikos κινδυνεύει σοβαρά πλέον να γίνει η χειρότερη ομάδα στην ιστορία των Ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Κι αυτό θα συμβεί αν την τελευταία αγωνιστική δεν καταφέρει να κερδίσει στην Λεωφόρο ούτε την Θέλτα. Θα έχει συμπληρώσει τότε 13 συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη στην διοργάνωση, σπάζοντας το ρεκόρ και γράφοντας την πιο μαύρη σελίδα στην ευρωπαϊκή ιστορία του.

Ο Παναθηναϊκός μετά την χθεσινή ήττα του με 2-0 απο τον Αγιαξ στην Ολλανδία ισοφάρισε το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ που κατείχαν από κοινού Παρτιζάν και Σλόβαν Μπορατισλάβας με 12 συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη στο Europa League

Η τελευταία νίκη του «τριφυλλιού» σε φάση ομίλων της εν λόγω διοργάνωσης... αναζητείται 1464 ημέρες πίσω και πιο συγκεκριμένα στις 22 Νοεμβρίου του 2012. Τότε ο Παναθηναϊκός είχε επικρατήσει 1-0 της Μάριμπορ, με εύστοχο πέναλτι του Βίκτορ Βιτόλο. Μάλιστα αν χάσουν ή φέρουν ισοπαλία με την Θέλτα θα καταγράψουν και το απόλυτο αρνητικό ρεκόρ ελληνικής ομάδας σε φάση ομίλων οποιασδήποτε ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Άξιος της μοίρας του ο Παναθηναϊκός, έχασε και στο Άμστερνταμ
Ο Στραματσόνι έκανε τη σύγκριση Στιλ-Ιμπάρμπο

News 24/7

24MEDIA NETWORK