Με 4-3-3 και δύο αλλαγές ο Παναθηναϊκός

Το πλάνο του Ουζουνίδη για το ματς της Δευτέρας με την ΑΕΛ στη Λεωφόρο, το τετ-α-τετ με τον Βλαχοδήμο και ο "ειδικός" ρόλος του Χίλιεμαρκ. Το Contra.gr καταγράφει τα τελευταία "πράσινα" σχέδια πριν απ' τον αγώνα των "πράσινων" με τους "βυσσινί" στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟ - ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - ATHLETIC BILBAO (ICONPRESS/ΧΡΗΣΤΟΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ
ouzounidis EUROKINISSI

Ίδιο σχηματισμό και δύο αλλαγές σε σχέση με το (νικηφόρο) παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα -το τελευταίο πριν απ' τη διακοπή του πρωταθλήματος- προετοιμάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για τον δευτεριάτικο, εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού με την ΑΕΛ (7.30, NS1 HD).

Ο τεχνικός του "τριφυλλιού" προσανατολίζεται να διατηρήσει το 4-3-3 που λειτούργησε αρκετά καλά στο ματς με τους Γιαννιώτες, προσφέροντας μεγαλύτερη "ασφάλεια" στο μεσοαμυντικό κομμάτι της ομάδας του κι από εκεί και πέρα σκοπεύει να κάνει μόνο δύο προσθαφαιρέσεις στην ενδεκάδα, δεδομένων και των επιστροφών που είχε στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κουτρουμπής θα πάρει θέση στο βασικό σχήμα πλάι στον Μολέδο, αντί του Δημήτρη Κολοβέτσιου, ενώ στο αριστερό άκρο της επίθεσης, το πιο πιθανό είναι να ξεκινήσει ο Ρόμπιν Λουντ αντί του Άλτμαν, ο οποίος αφενός δεν έχει δείξει πως "έχει" τη θέση του εξτρέμ αφετέρου προέρχεται κι από μικροτραυματισμό που τον κράτησε "off" από 3-4 προπονήσεις την περασμένη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα τα… κουκιά είναι μετρημένα και προγραμματισμένα. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος αναμένεται να πάρει κανονικά θέση κάτω απ’ τα "πράσινα" γκολπόστ. Παρά το γεγονός ότι έχασε δύο προπονήσεις στις αρχές της εβδομάδας, λόγω του ταξιδιού που έκανε στη Λισσαβόνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη Μπενφίκα, ο ομογενής γκολκίπερ είχε τετ-α-τετ με τον Ελληνα τεχνικό και τόνισε πως είναι έτοιμος και απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας για όσο καιρό θα είναι ακόμη παίκτης του "τριφυλλιού".

Στην άμυνα οι Ουσμάν Κουλιμπαλί και Νίκλας Χουλτ θα πάρουν θέση στα δύο άκρα, ενώ στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Γιακούμπα Σιλά, Δημήτρης Κουρμπέλης και Όσκαρ Χίλιεμαρκ, σ’ ένα… διαφορετικό "τρίγωνο", με τον Σουηδό δημιουργικό μέσο λίγο πιο ψηλά και κοντά στον επιθετικό κορυφής. Στις πτέρυγες θα χρησιμοποιηθούν απ' την αρχή οι Λούκας Βιγιαφάνιες (δεξιά) και Ρόμπιν Λουντ (αριστερά) και στην κορυφή της επίθεσης θα ξεκινήσει ο Γκιγέρμο Μολίνς.

Η προπόνηση της Κυριακής (15/10) περιελάμβανε προθέρμανση, κορόιδο και εξάσκηση στις στατικές φάσεις, με τον Ουζουνίδη να παίρνει στην αποστολή 20 παίκτες για το ματς με την ΑΕΛ. Ο λόγος για τους: Βλαχοδήμο, Διούδη, Κουτρουμπή, Μολέδο, Κολοβέτσιο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Ινσούα, Γιόχανσον, Κουρμπέλη, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Χατζηγιοβάνη, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Άλτμαν, Μολίνς και Πίσπα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK