Με Λέτο κόντρα στον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός

Ο Σεμπαστιάν Λέτο συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής. Τρεις τιμωρημένους μετράει ο Στραματσόνι.

Με Λέτο κόντρα στον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την τελευταία του προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο (06/03/2016 - 19:30) πραγματοποίησε το μεσημέρι του Σαββάτου (5/3) στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Το πρόγραμμα των "πράσινων" είχε ζέσταμα, "κορόιδο" και παιχνίδι. Ο Μπουμάλ έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Νάνο απουσίασε με άδεια.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους Περιστεριώτες, που θα διεξαχθεί στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ανάμεσα στους 20 που επέλεξε ο Αντρεά Στραματσόνι βρίσκεται και ο Σεμπάστιαν Λέτο για πρώτη φορά μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός φυσικά δεν είναι σε θέση να βγάλει 90λεπτο, αλλά υπάρχει πιθανότητα να αγωνιστεί για λίγα λεπτά αν οι συνθήκες του παιχνιδιού το επιτρέψουν.

Στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Ζέκα, Μπεργκ, Κλωναρίδης, Πράνιτς, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Λουντ, Καλτσάς, Τελάντερ, Εσιέν, Βλαχοδήμος Π., Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Μολέδο, Λέτο και Βιγιαφάνιες.

Αντιθέτως, Αμπέντ, Λαγός και Μέστο είναι τιμωρημένοι.

Photo Credits: Action Images

News 24/7

24MEDIA NETWORK