Με Στάικο και Ευαγγέλου απέναντι στον Πανιώνιο

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (29/05, 18:15), με τον Αντρέα Στραματσόνι να ανακοινώνει την 21μελή αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν αρκετά νέα πρόσωπα ελέω των πολλών απουσιών. Αναλυτικά οι "εκλεκτοί" του Ιταλού τεχνικού.

Με Στάικο και Ευαγγέλου απέναντι στον Πανιώνιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την τελευταία του προπόνηση πριν το αυριανό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (29/05/, 18:15) πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι (28/05) στο Κορωπί ο Παναθηναϊκός. Το πρόγραμμα των "πράσινων" είχε ζέσταμα, "κορόιδο" και παιχνίδι. Οι Ντάνιελ Πράνιτς και Ράσμους Τελάντερ απουσίασαν με άδεια.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για το ματς με τους «κυανέρυθρους», που θα διεξαχθεί στη Λεωφόρο για την 5η αγωνιστική στα πλέι οφ. Εκτός αποστολής έμειναν οι τιμωρημένοι Λούκας Βιγιαφάνιες, Ρόμπιν Λουντ, Μάρκους Μπεργκ και Στάθης Ταυλαρίδης, καθώς κι οι Μάικλ Εσιέν και Σέρχιο Σάντσεθ που δεν υπολογίζονται.

Αντίθετα, στη διάθεση του Αντρέα Στραματσόνι βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Μαρινάκης, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέντο, Λέτο, Ευαγγέλου και Στάικος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK