Μένει, προς το παρόν, ο Αναστασίου. Δεν αποφασίζουν εν θερμώ

Το σίριαλ προπονητή στον Παναθηναϊκό τελειώνει, τουλάχιστον προς το παρόν. Ο Γιάννης Αναστασίου συνεχίζει στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Μένει, προς το παρόν, ο Αναστασίου. Δεν αποφασίζουν εν θερμώ

Ο Γιάννης Αναστασίου συνεχίζει να απολαμβάνει τη στήριξη του Γιάννη Αλαφούζου. Οχι πως δεν του αναγνωρίζονται σημαντικότατες ευθύνες για την τραγική αγωνιστική εικόνα, αλλά τουλάχιστον για την ώρα έχει το άλλοθι... των άλλων. Βλέπετε, στον Παναθηναϊκό δεν τα ρίχνουν όλα στον προπονητή, ξέρουν ότι υπάρχουν παντού ευθύνες και εκεί ακριβώς θέλουν να σταθούν. Κι αυτό χρειάζεται χρόνο, άρα η όποια απόφαση για τον Αναστασίου δεν πρόκειται να παρθεί "εν θερμώ".

Οπερ σημαίνει πως υπάρχει στήριξη. Μέχρι νεωτέρας. Το θέμα είναι αν η στήριξη θα έχει βάθος χρόνου ή πρόκειται για μια απόφαση που πάρθηκε με ημερομηνία λήξης μέχρι να κάτσει η σκόνη και να γίνει το "ταμείο" με πιο καθαρό μυαλό.

Συζήτηση για τη γενικότερη κατάσταση στον Παναθηναϊκό μετά και το νέο στραβοπάτημα (αυτή τη φορά στη Ν. Σμύρνη) έγινε. Με όλους παρόντες. Βγήκαν κάποια συμπεράσματα, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει στήριξη στον Γιάννη Αναστασίου. Και βλέπουμε...

Διαβάστε ακόμα:

Δημήτρης Κριτής: Έχασε τα αποδυτήρια και το "παιχνίδι"

Θέμης Καίσαρης: Η εικόνα του "κουραστήκαμε να απότυγχάνουμε"

Τσάρλυ: Ξενέρωσε και τον Μπεργκ

Σταύρος Καραΐνδρος: Γιάννη, μην αδικείς άλλο τον εαυτό σου

News 24/7

24MEDIA NETWORK