Μετά τις πληρωμές, πήρε και κάτι... ψιλά ο Βέμερ!

Ο Παναθηναικός βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού με τις διαδοχικές αφαιρέσεις βαθμών και κάνει ό,τι μπορεί για να μην... πέσει! Έτσι, μετά από τις πληρωμές σε Τοτσέ, Λέτο, Εσιέν και Τελάντερ, κατέθεσε χρήματα και στον λογαριασμό του Βέμερ μετά από 25 ημέρες μηδενικής επικοινωνίας με την πλευρά του Γερμανού. Είναι όμως αρκετά;

Μετά τις πληρωμές, πήρε και κάτι... ψιλά ο Βέμερ!
EUROKINISSI

Εκτός από τις πληρωμές σε Τοτσέ, Λέτο και Εσιέν (Ισπανός και Αργεντινός εξοφλήθηκαν εντελώς και αρχειοθετούνται οι υποθέσεις τους ενώ ο Εσιέν πληρώθηκε μία δόση και είναι σε διαδικασία συμβιβασμού) καθώς επίσης και αυτή στον Τελάντερ (τα βρήκε με Παναθηναικό και απέσυρε το δικό του δικόγραφο), ο Παναθηναικός έκανε το μεσημέρι της Τρίτης μίας κίνηση επικοινωνιακή με στόχο να κερδίσει επιπλέον χρόνο στην υπόθεση Βέμερ που... κάει και τσουρουφλάει.

Συγκεκριμένα, μετά από 25 ημέρες σιωπής και μηδενικής επικοινωνίας με την πλευρά του Γερμανού μπακ, οι "πράσινοι" κατέθεσαν στο λογαριασμό του 49.882 ευρώ που αντιστοιχούν στην πρώτη δόση που δεν του είχαν καταβάλλει το Γενάρη.

Και όλα αυτά τη στιγμή που είναι σε εκκρεμότητα η διευκρίνιση από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για το κατά πόσο είναι υποχρεωμένος ο Παναθηναϊκός, εφόσον τιμωρήθηκε με -3, να καταβάλλει όλο το ποσό των 498.822 ή την πρώτη δόση.

Η πλευρά του παίκτη έχοντας στα χέρια της την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που επικυρώνει το -3, τονίζει πως η απόφαση αυτή, αναφέρει ξεκάθαρα για ολοσχερή εξόφληση του ποσού.

Ο Παναθηναϊκός έκανε αυτή την κίνηση επικοινωνιακά για να δείξει πως έχει αρχίσει να πληρώνει τον παίκτη αναμοχλεύοντας παράλληλα τον τρόπο πληρωμής του μέσω της απόφασης που εκκρεμεί από την ΕΠΟ.

Εάν μέχρι την Παρασκευή δεν έχει διευκρινίσει η Ομοσπονδία το πώς πληρώνεται ο Βέμερ, το -3 θα παγιωθεί οριστικά στο βαθμολογικό πίνακα. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι το -3 θα μείνει, και ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει απλώς να παγώσει τις υπόλοιπες αφαιρέσεις βαθμών για την υπόθεση του Γερμανού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK