Μετά τον Χατζηγιοβάννη, ακολουθεί ο Ευαγγέλου

Ο Στέφανος Ευαγγέλου θα είναι ο επόμενος μικρός του Παναθηναϊκού που θα κληθεί από τον Νίκο Λυμπερόπουλο να υπογράψει επέκταση του συμβολαίου του (που λήγει το 2018).

Μετά τον Χατζηγιοβάννη, ακολουθεί ο Ευαγγέλου

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Τάσου Χατζηγιοβάννη, ο επόμενος μικρός που θα πάρει σειρά είναι ο Στέφανος Ευαγγέλου!

Απαντες στο Κορωπί θεωρούν τον νεαρό κεντρικό αμυντικό εξαιρετικά ενδιαφέρουσα περίπτωση και μεγάλο πρότζεκτ για το μέλλον, γι' αυτό και σύντομα θα του προταθεί επέκταση συμβολαίου μέχρι το 2020 όπως στον Χατζηγιοβάννη.

Από το γραφείο του Νίκου Λυμπερόπουλου θα περάσουν μέσα στις επόμενες ημέρες και οι υπόλοιποι μικροί (Πίσπας, Στάικος, Μίγγος) οι οποίοι επίσης υπολογίζονται από το τεχνικό τιμ.

Σε ότι αφορά τους ποδοσφαιριστές της...μαύρης λίστας έχουν άπαντες ενημερωθεί ότι δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή. Ιδιάζουσα, ωστόσο, είναι η περίπτωση του Νούνο Ρέις.

Ο 26χρονος μέσος μπορεί να μείνει ως συμπληρωματική λύση (άλλωστε όποτε χρησιμοποιήθηκε, έδωσε πράγματα στην ομάδα) αλλά για να συμβεί κάτι τέτοιο πρέπει να συμφωνήσει σε μείωση των ετήσιων αποδοχών του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK