Μήνυμα για 15 εκ. ευρώ

Ξένη εταιρεία ενημέρωσε την Tρίτη το απόγευμα την τράπεζα Πειραιώς ότι προτίθεται να καταθέσει 15 εκ. ευρώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Μήνυμα για 15 εκ. ευρώ
panathinaikos.jpg INTIME SPORTS

Η ταυτότητα του υποψήφιου επενδυτή δεν έχει αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι προέρχεται από τη Σαουδική Αραβία.Θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι αφενός δεν έχουν κατατεθεί 15 εκ. ευρώ και αφετέρου δεν έχουν μπλοκαριστεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Το μήνυμα απλά αναφέρει ότι ο υποψήφιος επενδυτής θέλει να καταθέσει το εν λόγω ποσό όταν αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της "πράσινης" ΠΑΕ.

Να σημειωθεί ότι το μήνυμα της ξένης εταιρείας ήρθε μέσω τραπεζών της Ουκρανίας και της Αγγλίας, και πλέον η τράπεζα Πειραιώς προσπαθεί να ελέγξει αν υπάρχει πρόθεση να μπλοκαριστούν αυτά τα χρήματα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, τα οποία θα μπορούν εν συνεχεία να χρησιμοποιηθούν από την ΠΑΕ.

H τράπεζα Πειραιώς ενημέρωσε τόσο την ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσο και τους δικηγόρους του Γιάννη Βαρδινογιάννη για την εξέλιξη αυτή και πλέον βρισκόμαστε εν αναμονή του ελέγχου που έχει ήδη ξεκινήσει.

* Επανεμφάνιση Βλάση Τσάκα: "Δικά μας τα 15 εκατομμύρια ευρώ"

Μήνυμα για 15 εκ. ευρώ

Διαβάστε ακόμη:

Νικολάου για Λέτο: "Κανένας δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις εκτός από τους γιατρούς"

Φερέιρα στους ποδοσφαιριστές: "Δείξτε τα καρύδια σας!"

"Μόνο ο Παναθηναϊκός θα τιμωρείται;"

Χάνει οριστικά τα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ολυμπιακό ο Λέτο

Ανοιχτή ΓΣ

Κυκλοφορούν τα εισιτήρια με Ολυμπιακό

News 24/7

24MEDIA NETWORK