Μολέντο: "Έψαχνα καινούργια ευκαιρία και ο Παναθηναϊκός μου την έδωσε"

Ο Μολέντο πέτυχε δύο γκολ κόντρα στον Ηρακλή και δεν έκρυψε τη χαρά του για την εμφάνιση, αλλά και το κλίμα που συνάντησε στον Παναθηναϊκό.

Μολέντο: "Έψαχνα καινούργια ευκαιρία και ο Παναθηναϊκός μου την έδωσε"

"Είχα την τύχη με το μέρος και σκόραρα δύο φορές. Είναι προϊόν σκληρής δουλειάς και προπόνησης", τόνισε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος αμυντικός στο Novasports και πρόσθεσε:

"Είμαι χαρούμενος με την αναγνώριση των φιλάθλων. Πέρασα μια δύσκολη περίοδο στην καριέρα μου κι έψαχνα μια καινούργια ευκαιρία. Δεν το σκέφτηκα καθόλου όταν μου έκανε πρόταση ο Παναθηναϊκός. Περνάω καλά εδώ, όλοι με υποδέχθηκαν όμορφα. Είναι εξαιρετικό το κλίμα εδώ και τους ευχαριστώ όλους. Μου αρέσει πολύ η Αθήνα, έχει πολλές παραλίες όπως η Βραζιλία και αυτό με βοήθησε στην προσαρμογή μου".

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ