Μόνο που δεν τραγούδησε το σύνθημα ο... σίγουρος Ουζουνίδης

Η ηρεμία του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά την πολύ σημαντική νίκη επί του ΠΑΣ, η "αύρα" της κερκίδας και η πίστη του πως ο Παναθηναϊκός θ' αντέξει!

Μόνο που δεν τραγούδησε το σύνθημα ο... σίγουρος Ουζουνίδης
EUROKINISSI

Πολύ αποφορτισμένος και ήρεμος εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ, που ανακούφισε βαθμολογικά τον παναθηναϊκό οργανισμό.

Ο Εβρίτης τεχνικός στάθηκε στη βοήθεια που έδωσε η αύρα του κόσμου προς όλη την ομάδα, αναφέρθηκε στην αλλαγή συστήματος (4-3-3) που δεν ήταν δυνατόν ν' αφομοιωθεί μετά από τρεις προπονήσεις και υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός θ' ανταπεξέλθει.

" Πιστεύω ότι η θετική αύρα που υπήρχε από τη διάθεση του κόσμου να βοηθήσει μάς έδωσε αυτά τα δύο γκολ και όχι τόσο το παίξιμό μας. Είχαμε κάποια προβλήματα στην ανάπτυξή μας γιατί αλλάξαμε λίγο το σχηματισμό. Τα παιδιά προσπάθησαν, είχαν διάθεση και θέληση. Μας έλειψε η ηρεμία και μία καλύτερη πάσα σε κάποιες κόντρα επιθέσεις. Με τον τρόπο που παίξαμε αναγκάσαμε τον ΠΑΣ να φαίνεται πως κυκλοφορεί την μπάλα, αλλά στην ουσία ξεμπλοκαριστήκαμε από τη συμπαγή άμυνά του.

Θα περίμενα κάποιες καλύτερες επιλογές κι επιθέσεις. Διορθώσαμε κάποια πράγματα, αλλά δυστυχώς δεν μπήκε το τρίτο γκολ, ενώ βγάλαμε τις φάσεις. Αυτό που έχει σημασία είναι η διάθεση που έδειξαν. Με νίκες θα τους φύγει η πίεση. Έχει διαφορά να θες και να προσπαθείς από το να είσαι ψύχραιμος. Η ατμόσφαιρα του κόσμου ήταν καλύτερη από την παρουσία μας. Τους θέλουμε κοντά μας και θέλουμε σιγά-σιγά να κάνουμε καλύτερα πράγματα μέσα στο παιχνίδι".

Ερωτηθείς για τη βοήθεια του κόσμου και την αγάπη που έδειξε η κερκίδα προς τον ίδιο, τόνισε πως " την ομάδα θα την κρατήσει ο κόσμος. Το σύνθημα που έλεγαν λέει πολλά. Ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο από το δικό του πόστο".

Και πρόσθεσε για την αλλαγή συστήματος και το αν σκοπεύει να το καθιερώσει ή αν οφείλεται στις απουσίες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή: " Αυτή τη στιγμή γιατί μας λείπουν κάποιοι παίκτες. Και στο Αγρίνιο παρουσιάσαμε κάποια προβλήματα και ήμασταν ανοικτοί σε αντεπιθέσεις. Περιμέναμε ότι ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει να βγει στην κόντρα. Δεν απειληθήκαμε πολύ. Δεν αλλάζω εύκολα σχηματισμούς, αλλά νομίζω ότι είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε. Ο Βιγιαφάνιες δεν είναι 100% και ο Κουλιμπαλί έπαιξε μετά από καιρό και θέλαμε να είμαστε προσεκτικοί στο αμυντικό κομμάτι".

Σε ερώτηση για το αν ο Όμρι Άλτμαν, μπορεί να υποστηρίξει τη θέση του ακραίου επιθετικού, ο 48χρονος τεχνικός τόνισε πως " μπορεί να παίξει ως ακραίος επιθετικός. Δεν το έχουμε δουλέψει πολύ. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Λουντ δεν ήταν στην καλύτερή κατάσταση. Είχε φορτωθεί πάρα πολλά παιχνίδια και γι' αυτό δεν έπαιξε πολύ. Από δεξιά ξέρουμε ότι μπορούμε να πάρουμε πάρα πολλά πράγματα κι ακόμα περισσότερα στο μέλλον".

Τέλος, σε ερώτηση για το αν αφουγκράζεται κι ο ίδιος πως μόνο ο κόσμος μπορεί να κρατήσει όρθια την ομάδα, ο Ουζουνίδης είπε: " Είναι δύσκολα τα πράγματα. Η δύναμη του κλαμπ είναι ο κόσμος. Έδειξε ότι θα είναι κοντά στην ομάδα. Έχουν περάσει πολλοί παράγοντες σημαντικοί από αυτήν την ομάδα. Ίσως να βρεθεί κάτι άλλο ή ίσως να μας βοηθήσουν. Όσοι είμαστε στην ομάδα να την κρατήσουμε στο πιο δυνατό επίπεδο. Τα προβλήματα δεν τα ξέρουμε. Αν παρουσιαστούν, θα δούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK