Μπεργκ: "Αντίπαλος μας ο εαυτός μας!"

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Μπάμπη Τσιμπίδα, για τη νίκη επί της ΑΕΚ και την συνέχεια στα play off.

Μπεργκ: "Αντίπαλος μας ο εαυτός μας!"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι έκανε την διαφορά σήμερα (σ.σ. χθες) και η ομάδα νίκησε 3-0;

"Από την αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι και τους πρεσάραμε καλά. Είχαμε πολύ καλό πλάνο στην τακτική μας και όλοι το ακολούθησαν στο 100%. Νομίζω ότι κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι".

Η νίκη ήρθε πιο εύκολα απ” ότι το είδαμε εμείς απ” έξω;

"Η ΑΕΚ είναι πολύ καλή ομάδα. Αλλά σήμερα ήμασταν εμείς και αναρωτιέμαι γιατί δεν το κάναμε και στα άλλα ματς αυτό. Με τον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ για παράδειγμα ήμασταν άτυχοι. Έπρεπε να έχουμε περισσότερους πόντους που τώρα δεν έχουμε".

Για την συνέχεια των play off και το ποιος είναι ο πιο ισχυρός αντίπαλος του Παναθηναϊκού:

"Νομίζω ότι είναι ο εαυτός μας ο αντίπαλος μας. Αν παίξουμε όπως τώρα, μπορούμε να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια. Το πρόβλημα μας είναι ότι νιώθαμε πως είμαστε άτυχοι. Με τον Πανιώνιο σκόραραν ένα τυχερό γκολ. Ενάντια στον ΠΑΟΚ είχαν μία ευκαιρία και έβαλαν γκολ. Σήμερα (σ.σ. χθες) απ” ότι θυμάμαι δεν είχαν »καθαρές» ευκαιρίες. Παίξαμε δύο καλά παιχνίδια, αλλά σήμερα ήταν πραγματικά… καλό!"

Για το αν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μετά την νίκη επί της ΑΕΚ δεν νιώθουν πίεση:

"Όχι δεν το νομίζω. Θα πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση, γιατί θέλουμε να νικάμε σε όλα τα παιχνίδια και έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK