Μπεργκ: "Δεν γνωρίζω τίποτα για την πρόταση"

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μάρκους Μπεργκ, που δηλώνει άγνοια για τους οικονομικούς όρους της προσφοράς!

Μπεργκ: "Δεν γνωρίζω τίποτα για την πρόταση"

Το υπάρχον συμβόλαιο του Μάρκους Μπεργκ έχει διάρκεια μέχρι το 2018. Οι πράσινοι θέλουν να το επεκτείνουν μέχρι το 2019 βάζοντας παράλληλα "buy out" 4 εκατ. ευρώ, κάτι που αποκάλυψε το Contra.gr.

Βέβαια ο Σουηδός επιθετικός όταν ρωτήθηκε για τις διαπραγματεύσεις, ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει τίποτα, αλλά θα φροντίσει να ενημερωθεί... σύντομα.

"Έχω δει και εγώ πως γράφονται πολλά, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν έχω συζητήσει με τον εκπρόσωπό μου ακόμα. Θα συναντηθούμε τις επόμενες ημέρες, δεν γνωρίζω τι περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο και τι όχι. Άρα δεν μπορώ να σχολιάσω. Θα συναντηθώ με τον μάνατζερ μου και θα δούμε", είπε αρχικά στην Πράσινη και συνέχισε:

"Σίγουρα, από τη στιγμή που συζητάμε αυτή είναι η πρόθεσή μου. Θα δούμε τι θα προσφέρει ο σύλλογος και θα αποφασίσουμε το καλύτερο δυνατό και για εμένα και για τον Παναθηναϊκό".

Interviews ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

Δικαιοσύνη ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ