Μπεργκ: "Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω"

Ως ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης κόντρα στον Εργοτέλη βραβεύτηκε ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε χαρούμενος στον Παναθηναϊκό, αλλά και διψασμένος για τίτλους.

Μπεργκ: "Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγω"

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. "Σκοτώσαμε" νωρίς τον αντίπαλο. Πρέπει αν συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο για να παραμείνουμε στη διεκδίκηση των στόχων μας. Θέλουμε να βελτιωθούμε και να παίρνουμε νίκες. Στο χέρι μας είναι να παραμείνουμε μέχρι το τέλος ψηλά. Δείχνουμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τον τίτλο".

Για το θέμα του συμβολαίου του: "Πρέπει να περιμένουμε γιατί έχουμε πολλά ματς και σε μικρό χρονικό διάστημα αλλά νομίζω ότι όλα έχουν τελειώσει. Απλά περιμένουμε τον κατάλληλο χρόνο για να κάτσουμε όλοι στο τραπέζι και να οριστικοποιηθεί το θέμα".

Για το ενδεχόμενο να φύγει για να φορέσει τη φανέλα άλλη ελληνικής ομάδας: "Δεν υπάρχει περίπτωση. Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό και θα μείνω εδώ. Στην Ελλάδα είναι η μοναδική μου ομάδα. Θέλω να μείνω και αυτό θα συμβεί αν το θέλει και η ομάδα".

Για το αν στην πρόθεσή του να μείνει μετράει το… κυνήγι των τίτλων: "Γι’ αυτό θα μείνω γιατί βλέπω δυναμική στην ομάδα και προοπτική για τίτλους".

Διαβάστε ακόμη:

Μαγνητική ο Νίνης

Παναθηναϊκός-Εργοτέλης 5-0 (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK