Μπεργκ: "Μερικές φορές κάνουμε χαζά πράγματα"

Ο Μάρκους Μπεργκ ήταν φανερά απογοητευμένος από την ισοπαλία του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως οι "πράσινοι" δεν έχουν αυτοπεποίθηση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στο προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά και την πίεση που υπάρχει στην ομάδα.

Μπεργκ: "Μερικές φορές κάνουμε χαζά πράγματα"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Μάρκους Μπεργκ μίλησε στην κάμερα της NOVA και τόνισε πως μερικές φορές οι "πράσινοι" κάνουν χαζά πράγματα στο παιχνίδι τους, επειδή δεν έχουν αυτοπεποίθηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Θα έλεγα ότι δεν παίζουμε όπως θα μπορούσαμε. Υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, δεν εκμεταλλευόμαστε ευκαιρίες και προσωπικά προσπαθώ να δείξω τι μπορώ να κάνω, θα έλεγα όμως πως μερικές φορές ίσως πολλές φορές, χαλάμε την εικόνα μας γιατί το παρακάνουμε. Δεν έχουμε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται και μερικές φορές κάνουμε πράγματα που είναι χαζά ή θα μπορούσαμε να τα κάνουμε καλύτερα. Όσον αφορά εμένα μπορώ να συνεχίσω με την ηρεμία που χρειάζεται ώστε να επανέλθω".

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: "Πρέπει να κερδίσουμε πρώτα τον Ατρόμητο. Μετά υπάρχει μια διακοπή και μετά υπάρχει το ματς με τον Ολυμπιακού που είναι στην πρώτη θέση, αλλά οπωσδήποτε μία νίκη θα μπορούσε να βοηθήσει ώστε να μειώσουμε τη διαφορά.

Πάντα υπάρχει πίεση κι από τη δική μας πλευρά η πίεση είναι πάντοτε μέσα στο παιχνίδι. Έχουμε στόχους που πρέπει να πραγματοποιήσουμε αλλά κι οι άλλες ομάδες θέλουν να μας κερδίσουν οπότε καταλαβαίνετε πως η κατάσταση πολλές φορές όπως είπα και πριν, θέλουμε να υπερβάλλουμε των δυνατοτήτων μας και σε πολλές περιπτώσεις οι λεπτομέρειες καθορίζουν τα πράγματα και κάνουν τη διαφορά".

Για το εάν πρέπει να αλλάξει κάτι στην ομάδα: "Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω άλλοι θα πρέπει να το κρίνουν, πέρυσι τελειώσαμε δεύτεροι, θέλαμε πρωτάθλημα και κύπελλο από εκεί και πέρα θέλω να πω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε όλα, χρειάζεται αυτοπεποίθηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αναστασίου: "Αν έπρεπε να νικήσει κάποιος, ήμασταν εμείς"

Το δοκάρι του Μπεργκ

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK