Μπεργκ: "Ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι η διαιτησία"

Εξοργισμένος με τις διαιτητές αποφάσεις στον αγώνα με τον Ατρόμητο εμφανίστηκε ο Μάρκους Μπεργκ.

Μπεργκ: "Ο μεγαλύτερος αντίπαλος είναι η διαιτησία"
Μπεργκ-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Ξέσπασε ο Μάρκους Μπεργκ μετά από τη νίκη του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, που συνοδεύτηκε με ακόμα μερικές διαιτητικές αποφάσεις εναντίον του "τριφυλλιού", όπως αναφέρει η αθλητική εφημερίδα " Πράσινη".

Ο Σουηδός επιθετικός και σκόρερ της ομάδας του μετά από καιρό εμφανίστηκε εκνευρισμένος στα αποδυτήρια και είπε χαρακτηριστικά στους συμπαίκτες του: "Δεν πάει άλλο αυτό το πράγμα. Ο μεγαλύτερος αντίπαλός μας σε κάθε παιχνίδι είναι οι διαιτητές. Κανείς άλλος. Σχεδόν κάθε εβδομάδα ζούμε το ίδιο πράγμα. Δεν έχω συναντήσει πουθενά αλλού αυτό. Πρέπει να τους κερδίζουμε κι αυτούς κάθε φορά".

"Σήμερα (σ.σ. το Σάββατο) το κάναμε και θα το ξανακάνουμε, αλλά για πόσο θα γίνεται αυτό; Όλοι το βλέπουν αυτό κι αν δεν γίνει κάτι, τότε το ελληνικό πρωτάθλημα θα έχει σοβαρό πρόβλημα. Έτσι είναι τα πράγματα".

"Ποτέ δεν κρύβομαι"

Ο 29χρονος διεθνής άσος μίλησε στην ίδια εφημερίδα μετά από την αναμέτρηση και σχολίασε το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το επόμενο Σάββατο

"Δεν έχουν χάσει κανέναν βαθμό ακόμη στο πρωτάθλημα, οπότε δεν έχουμε εμείς τα περιθώρια να χάσουμε πολλούς βαθμούς μέχρι το τέλος. Εξαρτάται από μας να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά ώστε να τους πιέσουμε και να εξαντλήσουμε τις ελπίδες μας για τον τίτλο".

Για το πρώτο του γκολ μετά τη δεύτερη αγωνιστική

"Ποτέ δεν κρύβομαι και πάντα αναγνωρίζω τις ευθύνες μου. Πάντα περιμένω περισσότερα από τον εαυτό μου, αλλά θα πρέπει να παίζει καλά και η υπόλοιπη ομάδα. Στα τελευταία παιχνίδια δεν έπαιξε καλά, δεν δημιουργήσαμε πολλές φάσεις για γκολ. Δεν το λέω για να παραπονεθώ ή να δικαιολογηθώ".

Για τη νίκη επί του Ατρομήτου

"Ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο και ήταν καλό που αντιδράσαμε, αλλά θα μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλες φάσεις και γκολ αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική πάσα".

Για την πρόσληψη του Αντρέα Στραματσόνι

"Πρέπει πρώτα από όλα να πούμε πως όλοι έχουμε απεριόριστο σεβασμό στον κ. Αναστασίου. Έκανε καλή δουλειά στην ομάδα. Αλλά στο ποδόσφαιρο έτσι έχουν τα πράγματα. Πρέπει να κοιτάζεις μπροστά σε κάτι τέτοιες στιγμές. Έρχεται ένας νέος προπονητής και πρέπει να τα δώσουμε όλα και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Δείξαμε ότι έχουμε καλή ομάδα, αρκεί να έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία . Είναι ώρα να κάνουμε μια νέα αρχή με το νέο προπονητή, πάντα με σεβασμό στον παλιό προπονητή κι όσα έκανε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αλαφούζος: "Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα δικαστήρια"!

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: "Συνωμοσία για να πλήξουν τον Παναθηναϊκό"

News 24/7

24MEDIA NETWORK