Μπήκε στις προπονήσεις ο Κλωναρίδης

Ο Βίκτορας Κλωναρίδης επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς εκγύμνασης και θέτει υποψηφιότητα να προλάβει τον επαναληπτικό με την Καμπάλα, την Πέμπτη στη Λεωφόρο.

Μπήκε στις προπονήσεις ο Κλωναρίδης

Στην απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού συμμετείχε ο Βίκτορας Κλωναρίδης. Ο μεσοεπιθετικός του "τριφυλλιού" απείχει το προηγούμενο διάστημα λόγω τραυματισμού, σταδιακά όμως ανέβαζε ταχύτητα και την Τρίτη γυμνάστηκε κανονικά.

Τούτο σημαίνει ότι αυξήθηκαν οι πιθανότητες να είναι έτοιμος για το ματς την Πέμπτη με την Καμπάλα, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει το μέλλον των "πρασίνων" στο Europa League.

Όσοι δεν έπαιξαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ακολούθησαν πρόγραμμα με ασκήσεις κατοχής, ασκήσεις με πάσες και μια άσκηση δύο εναντίον δύο και δυο εναντίον τριών.

Οι υπόλοιποι έκαναν αποθεραπεία.

Ο Κότσαρης προπονήθηκε ατομικά, ενώ Βέμερ, Μέντες συνέχισαν με θεραπεία, ενώ ο Λουντ απουσίασε λόγω του τραυματισμού του.

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ