"Να γυρίσει στη Λεωφόρο ο ΠΑΟ"

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος τάχθηκε υπέρ της επιστροφής του Παναθηναϊκού στο "Απόστολος Νικολαϊδης", τόνισε ότι μπορεί να χτυπήσει τον τίτλο και αναφέρθηκε στη δυστοκία των επιθετικών.

"Να γυρίσει στη Λεωφόρο ο ΠΑΟ"

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο διεθνής επιθετικός στην εφημερίδα "Πράσινη":

Για την επιστροφή στη Λεωφόρο: «Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται ένα δικό του γήπεδο. Το ΟΑΚΑ δεν είναι ποδοσφαιρική έδρα. Για να γεμίσει πρέπει να σπεύσει εκεί η μισή Αθήνα. Το ιδανικό είναι να επιστρέψει η ομάδα στην Λεωφόρο».

Για την νέα ομάδα του Παναθηναικού: «Θέλει χρόνο ακόμη η ομάδα. Αποκτήθηκαν αρκετοί νέοι παίκτες, αποχώρησαν κάποιοι άλλοι πιο έμπειροι όπως ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης. Και μόνο η παρουσία του Γιώργου θα ήταν θετική για τα νέα παιδιά. Εκτιμώ ότι είναι θέμα χρόνου να δέσουν και να αποδώσουν καλύτερα».

Για την επιθετική αστοχία: «Δεν μπορώ να πω. Το γκολ είναι θέμα ημέρας. Σε τι κατάσταση είναι οι επιθετικοί. Δεν μπαίνει η μπάλα μέσα... δεν μπορώ να πω τι συμβαίνει».

Για το αν ο Παναθηναϊκός είναι ικανός να χτυπήσει τον τίτλο από τον Ολυμπιακό: «Είναι αναγκασμένος να το κάνει. Δεν υπάρχει άλλος στόχος για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί να χτυπήσει τον Ολυμπιακό και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός δεν είναι αχτύπητος. Δεν είναι η περσινή ομάδα. Βασικοί ποδοσφαιριστές δεν βρίσκονται πλέον στο ρόστερ του. Άλλαξε προπονητή, άλλαξε φιλοσοφία, υπάρχουν και σ΄αυτόν πλέον αρκετά νέα παιδιά. Εκτιμώ ότι και το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δύο ταχυτήτων. Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει ένα βαθμολογικό προβάδισμα στο ξεκίνημα, όμως βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή. Τα δεδομένα εύκολα αλλάζουν».

Για τον αποκλεισμό του Τριφυλλιού από το Champions League: «Όπως είπα και πριν, πρόκειται για μια νέα ομάδα με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Δεν διαθέτει την εμπειρία που διέθετε πιο παλιά. Αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στον αποκλεισμό της ομάδας από το Champions League. H Μάλαγα δεν διαθέτει την ιστορία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη, αλλά διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία να πάρει τα αποτελέσματα που ήθελε στα δύο παιχνίδια και στο φινάλε την πρόκριση στη φάση των ομίλων. Στην ενδεκάδα της υπήρχαν παίκτες που έχουν αγωνιστεί σε τελικό Champions League. Αυτό μόνο φτάνει».

Για το αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να διακριθεί στο Europa League: «Εξαρτάται από τη μαχητικότητα των παικτών. Στα παιχνίδια υψηλού επιπέδου πρέπει να παλέψεις και να έχεις τη διάθεση να τα παλέψεις. Αν δεν μπεις αποφασισμένος για να παλέψεις δεν θα καταφέρεις να κερδίσεις κανένα. Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε σε έναν δύσκολο όμιλο, επιπέδου Champions League θα έλεγα. Όλες οι ομάδες είναι ανταγωνιστικές. Διαθέτουν ποιότητα, τόσο σαν σύνολα όσο και σαν μονάδες. Η Τότεναμ και η Λάτσιο είναι οι δύο πιο ισχυρές. Η Μάριμορ είναι η αδύναμη του ομίλου. Δεν θα είναι εύκολο για τον Παναθηναϊκό, όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο».

News 24/7

24MEDIA NETWORK