Ναι μεν για Αυλωνίτη, αλλά...

Ο 27χρονος στόπερ έριξε ακόμη περισσότερο τις αξιώσεις του και η μεταγραφή του είναι πλέον στο... χέρι του Παναθηναϊκού. Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του περιμένουν το "ok" απ' τη διοίκηση για ένα μικρό, επιπλέον ξόδεμα, προκειμένου να γίνει ο Ελληνας αμυντικός το 13ο εφετινό απόκτημα των "πράσινων".

Ναι μεν για Αυλωνίτη, αλλά...
avlonitis

Στο παρά... δύο (και) της μεταγραφικής περιόδου για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές (λήγει τη Δευτέρα 11/9, στις 3 μ.μ.), οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξετάζουν εκ νέου τις πιθανότητες για μία τελευταία έξτρα κίνηση στο κέντρο της άμυνας, με τον Τάσο Αυλωνίτη (που έχει μείνει ελεύθερος από τη Χαρτς) να παραμένει σε πρώτο πλάνο.

Στο "τριφύλλι" είχαν "φρενάρει" τα τελευταία 24ωρα τις διαδικασίες της επιπλέον μεταγραφής απ' την αγορά των ελεύθερων, καθώς "ζύγιζαν" με προσοχή το πολύ μικρό διαθέσιμο μπάτζετ που υπήρχε, προκειμένου αυτό να δοθεί ως επί το πλείστον στις ανανεώσεις που... έρχονται (Λουντ, Βλαχοδήμος, Μολέδο, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί).

Το θέμα Αυλωνίτη ωστόσο φαίνεται πως είναι ακόμη κάτι παραπάνω από... ανοικτό κι έχει αυξημένες πιθανότητες για να γίνει, όμως ακόμη δεν φαίνεται πως είναι οριστικά "κλεισμένη" η μεταγραφή του. Κι αυτό, διότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του περιμένουν το τελικό "ok" από τη διοίκηση για να τους δοθεί ένα μικρό, επιπλέον μπάτζετ και να κάνουν την... παραπάνω κίνηση με τον 27χρονο αμυντικό.

Ο Αυλωνίτης (που κάνει ατομικές προπονήσεις με το προπονητικό τιμ της Χαλκίδας) έχει ρίξει κατά πολύ τις αξιώσεις του τα τελευταία δύο 24ωρα και το θέμα είναι πλέον καθαρά στο χέρι του Παναθηναϊκού για να γίνει η μεταγραφή του. Και να αποτελέσει ο Ελληνας στόπερ το 13ο εφετινό απόκτημα του "τριφυλλιού".

Εάν η διοίκηση των "πράσινων" δώσει έγκριση για το έξτρα ποσό που θα χρειαστεί για το συμβόλαιό του (χωρίς να επηρεαστεί αντίστοιχα το μπάτζετ των ανανεώσεων), η μεταγραφή του 27χρονου άσου θα ολοκληρωθεί μέχρι το πρωί της Δευτέρας (11/9).

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα αναμένεται να τελειώσει μέσα στο επόμενο 24ωρο, με τις πιθανότητες για να προχωρήσει το deal να είναι κατά πολύ αυξημένες, σε σχέση με τα όσα ίσχυαν μέχρι και την Παρασκευή (8/9).

News 24/7

24MEDIA NETWORK