Νέα αναβολή για Λέτο, ζητάει και αυτός αφαίρεση βαθμών!

Νέα αναβολή πήρε το σίριαλ της δικαστικής διαμάχης του Σεμπαστιάν Λέτο με τον Παναθηναϊκό, με τον Αργεντινό φορ να ζητάει από την πλευρά του να αφαιρεθούν βαθμοί από το "τριφύλλι".

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό αφού πριν καν περάσει μία ημέρα από τη συντριβή του στην Τούμπα με 4-0 από τον ΠΑΟΚ για την 14η αγωνιστική στη Super League Σουρωτή κλήθηκε για μία ακόμα φορά να αντιμετωπίσει το... παρελθόν του.

Για την ακρίβεια τις προσφυγές πρώην άσων της ομάδας κατά των "πρασίνων" για μη τήρηση των διακανονισμών για την καταβολή χρημάτων, βάσει συμβολαίων, με τη διοίκηση του αθηναϊκού συλλόγου από την πλευρά της να επιχειρεί να κερδίσει χρόνο προκειμένου να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της.

Οι τρεις παίκτες που ήρθαν τη Δευτέρα (11/12) απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν οι Λέτο, Πέτριτς και Μπούρμος, με την υπόθεση του Αργεντινού στράικερ να παίρνει αναβολή για μία εβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκος ήθελε μάλιστα η υπόθεση να εκδικαστεί στις 8 Ιανουαρίου, όμως τότε αντέδρασε η πλευρά Λέτο και ανέβηκαν οι τόνοι, με τους εκπροσώπους του Αργεντινού να καταθέτουν πάντως αίτηση για ποινή αφαίρεσης βαθμών στον Παναθηναϊκό, από τη στιγμή που δεν έχουν τηρηθεί οι όροι συνεργασίας για το πρώτο συμβόλαιο του παίκτη.

Όσον αφορά στις περιπτώσεις των Μπούρμπου και Πέτριτς, που αμφότεροι διεκδικούν δεδουλευμένα από τον Παναθηναϊκό, ο πρώτος επιζηεί το ποσό των 55.000 ευρώ και ο δεύτερος 200.000 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK