Νέα παράταση στον Σάντσεθ, προχωρούν σε plan B

Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε απάντηση από τον Σέρχιο Σάντσεθ, αλλά θα διατηρήσει την ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ισπανό, έως ότου τουλάχιστον φτάσει σε τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης με τις εναλλακτικές λύσεις που πλέον εξετάζονται αναλυτικά.

Νέα παράταση στον Σάντσεθ, προχωρούν σε plan B
Σέρχιο Σάντσεθ

Ο Σέρχιο Σάντσεθ κατέστησε σαφές ότι περιμένει τις εξελίξεις σε ό,τι αφορά στο ελληνικό δημοψήφισμα και τις επόμενες κινήσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης και οι ιθύνοντες στον Παναθηναϊκό ενεργοποιούν το εναλλακτικό μεταγραφικό πλάνο, διατηρώντας ωστόσο την περίπτωσή του ως προτεραιότητα, έως ότου τουλάχιστον προχωρήσουν σε τελικό στάδιο διαπραγμάτευσης με άλλον υποψήφιο.

Υποστηρίζουν πάντως ότι σε κάθε περίπτωση, τη Δευτέρα αναμένουν να κλείσει οριστικά, θετικά ή αρνητικά, το θέμα. Για το λόγο αυτό δεν θα συνοδεύσει την αποστολή στο Όστερμπεκ της Ολλανδίας ο Λεωνίδας Βόκολος και το ταξίδι του μετατέθηκε για το πρωί της Τρίτης.

Στο Κορωπί ο Αλαφούζος

Το "παρών" στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν το βασικό στάδιο της προπόνησης, έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος έχει την Πέμπτη (2/7) τα γενέθλιά του, τα οποία και γιόρτασε μαζί με τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, ο πρόεδρος της "πράσινης" ΠΑΕ θα βρεθεί και πάλι με την ομάδα τις τελευταίες ημέρες του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, αφού θα ταξιδέψει μαζί με τον Τάκη Φύσσα και θα παρακολουθήσει το τελευταίο φιλικό, με τον Άγιαξ.

Διαβάστε ακόμη:

Η "πράσινη" αποστολή για Ολλανδία

News 24/7

24MEDIA NETWORK