Νέοι μπελάδες στον Παναθηναϊκό με Εσιέν

Ο Παναθηναϊκός όχι μόνο δεν ξεμπέρδεψε με τον Μίκαελ Εσιέν αλλά ετοιμάζεται να τον αντιμετωπίσει εκ νέου στις δικαστικές αίθουσες. Ο Γκανέζος έκανε έφεση και διεκδικεί τις ρήτρες του συμβολαίου του!

Νέοι μπελάδες στον Παναθηναϊκό με Εσιέν

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από την απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της ΕΠΟ που επιδίκαζε ένα σημαντικό ποσό στον Μίκαελ Εσιέν, το οποίο αφορούσε κυρίως τα δεδουλευμένα του στον Παναθηναϊκό.

Ο Γκανέζος όμως, που είναι ιδιαίτερα εκνευρισμένος αφενός με τη συμπεριφορά των πράσινων και αφετέτου με την καθυστέρηση της απονομής δικαιοσύνης στην Ελλάδα, επανήλθε με νέα νομική κίνηση.

Ο Εσιέν λοιπόν διεκδικεί όλες τις ρήτρες που προέβλεπε το συμβόλαιο που υπέγραψε με τον Παναθηναϊκό το 2015 ανεβάζοντας και άλλο το... λογαριασμό για τους πράσινους οι οποίοι έχουν ήδη αρκετούς μπελάδες!

Ετσι στα περίπου 650.000 ευρώ που αξίωνε, εκ των οποίων όμως πήρε 419.000 ευρώ, ο πρώην σταρ της Τσέλσι (και τα οποία πρέπει να πληρώσει ο Παναθηναϊκός), ο Γκανέζος διεκδικεί και άλλα χρήματα βάζοντας σε νέους πονοκεφάλους τη διοίκηση Αλαφούζου.

Θυμίζουμε ότι ήδη την Τρίτη κατέθεσε προσφυγή και ο Γιανς Βέμερ διεκδικώντας 550.000 ευρώ που αφορούν κυρίως δεδουλευμένα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK