"Νίκη επί της Μπριζ με 2-0"

Ο Γενς Βέμερ μιλάει για τη μέχρι τώρα παρουσία του στο "τριφύλλι" και αναφέρεται στο παιχνίδι της Λεωφόρου με την Μπριζ, τονίζοντας ότι η ομάδα του θα ήταν ιδανικό να νικήσει με 2-0.

"Νίκη επί της Μπριζ με 2-0"

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Real News:

Για την παρουσία του στον Παναθηναϊκό: "Για μένα όλα θα ήταν καινούργια εδώ ούτως ή άλλως, αλλά είναι αλήθεια πως σ' αυτήν την αμυντική γραμμή χρειαζόμαστε χρόνο. Δεν τον έχουμε, όμως γι' αυτό στο ματς με τη Μπριζ πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Είναι ακόμη ουσιαστικά περίοδος προετοιμασίας, είμαστε ένα συγκροτημένο σύνολο, μα χρειάζεται προσοχή στις λεπτομέρειες".

Για τη Λεωφόρο: "Είναι φανταστική η ατμόσφαιρα στο γήπεδο, είναι πολύ κοντά οι κερκίδες, ακούς τα πάντα! Καλό είναι αυτό γιατί νιώθει την πίεση ο αντίπαλος. Αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο είμαστε μόνο εμείς με τη Μπριζ. Δεν πρέπει να τους επιτρέψουμε να σκοράρουν. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Θα ήταν τέλειο το 2-0, αλλά ο βασικός μας στόχος θα είναι να μη δεχθούμε γκολ".

Για τους στόχους της ομάδας: "Θα είναι σπουδαίο για όλους μας να ξεκινήσουμε τη σεζόν με μία πρόκριση. Είμαστε μια καλή ομάδα, βρήκα καταπληκτικά παιδιά στον Παναθηναϊκό, πολύ καλούς παίκτες και ατμόσφαιρα οικογένειας. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα φέτος, αλλά αυτό το πρώτο είναι πολύ σημαντικό".

Αφιερώματα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Τα άγνωστα πολυβολεία του Μεταξά που πήραν οι Γερμανοί στην Κατοχή

Το άγνωστο πολυβολείο που δημιουργήθηκε από την κυβέρνηση Μεταξά και χρησιμοποιήθηκε από τους Γερμανούς κατά τη μαύρη περίοδο της Κατοχής. Ένα ακόμη μνημείο αφημένο στο έλεος του χρόνου (Drone Video)

Μηχανή του Χρόνου ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ

1940, η πρώτη μέρα. Έτσι πήγαν οι Έλληνες στον πόλεμο

"Ετοιμάστε τις χειροβομβίδες κι αν δείτε τους θάμνους απέναντι να κουνιούνται, ρίξτε χωρίς δεύτερη σκέψη". Ιστορικό ντοκουμέντο με αυθεντικές μαρτυρίες των στρατιωτών από την πρώτη ημέρα του πολέμου (Pics)

 

Επιλογές

ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ