Νίκη με 2-0 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανελευσινιακό

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Πανελευσινιακού σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη στο Κορωπί. Ο Νίκος Καλτσάς και ο Μεχντί Αμπέντ τα γκολ του "τριφυλλιού".

Νίκη με 2-0 του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανελευσινιακό

Με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό, τον οποίο διαχειρίζονται πλέον οι αδερφοί Δημόπουλοι, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε με σκορ 2-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στις προπονητικές εγκαταστάσεις των “πρασίνων” στο Κορωπί.

Σκόρερς του “τριφυλλιού” οι Καλτσάς (33') και Αμπέντ (90'), ενώ ο πρώτος αστόχησε σε χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο Κλωναρίδης στο 82' (απέκρουσε ο γκολκίπερ των φιλοξενουμένων).

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με τους Κοτσόλη (46’ Γιαννακόπουλο), Μαρινάκη (46’ Μπούρμπο), Σάντσεθ (46’ Τριανταφυλλόπουλο), Ταυλαρίδη (46’ Τελάντερ), Νάνο, Λαγό (46’ Εσιέν), Ζέκα (46’ Κουτρουμπή), Αμπέντ, Πέτριτς (46’ Ατζαγκούν), Καλτσά και Κλωναρίδη.

Ο Μαρινάκης τραυματίστηκε στον αστράγαλό του, Βέμερ και Νίνης έκαναν θεραπεία, ενώ ο Λουντ απουσίασε με άδεια και οι Καρέλης, Πράνιτς, Μπεργκ, Χουχούμης και Δώνης λόγω υποχρεώσεων με τις Εθνικές τους ομάδες.

Οι δύο ομάδες συμφώνησαν να δώσουν νέο φιλικό στις 16 του μήνα στην Ελευσίνα, με παρουσία φιλάθλων αυτή τη φορά

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν ρεπό την Κυριακή.

Δείτε το γκολ του Καλτσά:

News 24/7

24MEDIA NETWORK