Νίκη στη Λεωφόρο για Απόλλωνα, καμπανάκι για Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός μόνο στο πρώτο ημίωρο του φιλικού αγώνα με τον Απόλλωνα και η "ελαφρά ταξιαρχία" τον τιμώρησε με δύο γκολ στο φινάλε.

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αναμφίβολα, στα φιλικά παιχνίδια αυτό που έχει σημασία για τους προπονητές δεν είναι πρωτίστως το αποτέλεσμα αλλά να δοκιμάζουν σχήματα και πρόσωπα ενόψει επίσημων υποχρεώσεων, παρόλα αυτά η επικράτηση του Απόλλωνα Σμύρνης με 2-0 επί του Παναθηναϊκού και μάλιστα μέσα στη Λεωφόρο, μόνο στα...ψιλά δεν μπορεί να περάσει.

Οι "πράσινοι" δεν έθελξαν σε έναν αγώνα που έγινε για να δουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ενόψει των δύο αναμετρήσεων-φωτιά με την Αθλέτικ Μπιλμπάο στα πλέι οφς του Europa League, με την απόδοσή τους να είναι καλή μόνο στα πρώτα 30 λεπτά για να ακολουθήσει κατόπιν... χαλάρωση και καθίζηση.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι δεν φοβήθηκαν το μεγάλο αντίπαλό τους και στο φινάλε κατάφεραν μάλιστα να πάρουν και μία νίκη που θα τους ανεβάσει την ψυχολογία με σκόρερ τους Αλμπάνη στο 86' (πλασέ μέσα από την περιοχή) και Ελμπάζ στο 89' (ωραία εκτέλεση φάουλ από μακριά).

"Περίμενα ότι θα είναι βαριά τα πόδια μας. Τη Δευτέρα είχαμε μια πολύ δυνατή προπόνηση. Ο στόχος μας ήταν να ξεφύγουμε από τις προπονήσεις.

Το κακό ήταν ότι είχαμε τον τραυματισμό του Κουλιμπαλί. Την εικόνα τη περίμενα, δεν με προβλημάτισε. Χρησιμοποίησα αρκετούς παίκτες σε διαφορετικές θέσεις. Πρέπει να βρούμε μια λύση για τον τραυματισμό.

"Θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι αυτό της Πέμπτης με την Μπιλμπάο, να είστε σίγουροι για αυτό", δήλωσε στην κάμερα του συνδρομητικού της NOVA ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος (60' Κότσαρης), Κουλιμπαλί (34' Κολοβέτσιος), Κουτρουμπής (76' Μπουζούκης), Ευαγγέλου (46' Μολέντο), Χουλτ (46' Δώνης), Κουρμπέλης (46' Ζέκα), Ρέις, Λουντ (57' Άλτμαν), Καμπέσας (46' Χατζηγιοβάνης), Λουτσιάνο (72' Εμμανουηλίδης), Μολίνς (46' Πίσπας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μάντζιος): Τσόβιτς, Ντάσιος (46' Κοντοές, 55' λ. τρ Κύργιας), Μπαρτολίνι (76' Βαφέας), Παπάζογλου, Βαλλιάνος (46' Κούρος), Κονέ (46' Μπαρμπιάζ), Σιατραβάνης (66' Μάατσεν), Καλλέργης (64' Χουάρες), Μαάσι (46' Αλμπάνης), Ανιέτε (46' Αλμπάζ), Καστιγιέχος (59' Μενδρινός).

News 24/7

24MEDIA NETWORK