Νίνης: "Πέρασα πολλά, αλλά κοιτάω μπροστά"

Πικραμένος από τον "άνευ λόγου" παραγκωνισμό του στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Σωτήρης Νίνης με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι, πλέον, σκέφτεται μόνο το καλό του Παναθηναϊκού.

Νίνης: "Πέρασα πολλά, αλλά κοιτάω μπροστά"
INTIME SPORTS

"Αυτή τη στιγμή το μόνο που μετρά για τον Παναθηναϊκό είναι η πρώτη θέση, αυτό είναι σημαντικό για την ομάδα. Στο σημερινό ματς. ο Ατρόμητος ήρθε και έπαιξε αρκετά αμυντικά. Όσο είχαμε την μπάλα, δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα, την κυκλοφορούσαμε ωραία, αλλά δεν βρίσκαμε χώρους. Ξέραμε πως όσο περνά η ώρα, οι αντίπαλοί μας θα κουράζονταν, καθώς είχαν ήδη δώσει πολλές απ’ τις δυνάμεις τους. Γνωρίζαμε πως το γκολ θα έρθει αργά ή γρήγορα, αφού έχουμε πολύ καλή φυσική κατάσταση αυτή την περίοδο. Βρήκαμε τελικά τους χώρους και τους εκμεταλλευτήκαμε. Είναι σημαντικό που δείξαμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Μετά από μια γεμάτη χρονιά, παραμένουμε φρέσκοι, είμαστε πειθαρχημένοι, έχουμε πλάνο και το αποδεικνύουμε", είπε για το ματς με τον Ατρόμητο.

Αναφερόμενος στη μάχη των πλέι οφ, ο μέσος του Παναθηναϊκού δήλωσε: "Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια που είναι πολύ σημαντικά. Αν δεν εξασφαλίσουμε μαθηματικά την πρωτιά, δεν θα χαλαρώσουμε καθόλου. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα, νομίζω όμως πως αν έχουμε αυτή την αγωνιστική εικόνα στο γήπεδο, τότε θα είμαστε πρώτοι".

Όσον αφορά την προσωπική του απόδοση και το παρελθόν τόνισε: "Όταν έφυγα απ’ τον Παναθηναϊκό, ευελπιστούσα πως τα πράγματα θα πήγαιναν διαφορετικά. Δυστυχώς, οι καταστάσεις δεν έρχονται όπως θέλουμε εμείς. Τελικά πέρσι αποφάσισα να πάω δανεικός, αλλά για Χ λόγους έμεινα εκτός ομάδας. Όσο μου δίνεται εμπιστοσύνη, μόνο εδώ θα μπορούσα να το βρω αυτό, στην ομάδα μου, όσο πατάω καλά στα πόδια μου, τότε δείχνω κι εγώ πως είμαι εδώ και πως όλα αυτά που λέγονται δεν ισχύουν. Θέλω να μην έχω άλλους τραυματισμούς, γιατί έχω ταλαιπωρηθεί αρκετά, και θα πάω καλά πιστεύω.

Ερωτηθείς για την περυσινή σεζόν, ο Σωτήρης Νίνης απάντησε: "Υπήρχαν συγκυρίες που δεν έπαιζα και όταν δεν γίνεται αυτό, τότε είναι λογικό να πάει πίσω η καριέρα σου. Πέρσι δεν άξιζα όλο αυτό που έγινε στον ΠΑΟΚ και τέθηκα από συγκεκριμένο άνθρωπο και χωρίς κανένα λόγο εκτός ομάδας. Δεν κρατάω κακία, προχωράμε μπροστά… Αν υπάρχει εμπιστοσύνη σε έναν άνθρωπο κι έναν ποδοσφαιριστή, τότε μπορεί να ανταπεξέλθει. Την περσινή χρονιά, μέχρι τον Δεκέμβριο έπαιζα. Και κατά τη γνώμη μου, όσο και των ειδικών, πήγαινα αρκετά καλά. Μετά τον Δεκέμβριο άρχισα να μένω εκτός αποστολής και επειδή ήμουν και δανεικός αυτό δεν άλλαζε.

Ποτέ δεν έθεσα εγώ κανένα παράπονο επειδή έμενα στον πάγκο, γιατί πολύ απλά ήμουν σχεδόν συνέχεια εκτός αποστολής. Δεν μίλησα ποτέ για όσα συνέβησαν εκεί και ούτε τώρα θα μιλήσω. Πέρασα πολλά, αλλά κοιτάω μπροστά. Δεν μπορώ να θυμάμαι τι έγινε και τι όχι. Δεν είναι σωστό να αιωρούνται πράγματα που δεν ισχύουν για μένα και που κανείς δεν με έχει ρωτήσει γι’ αυτά. Κι αυτό ξεκινά καλώς ή κακώς από δημοσιογράφους εν πολλοίς".

Σχετικά με το μέλλον του επεσήμανε: "Έχω άλλα δύο χρόνια συμβόλαια στον Παναθηναϊκό και πλέον δεν κάνω σχέδια. Έχω σταματήσει να κάνω, οτιδήποτε είναι να γίνει, θα γίνει".

Για την Εθνική, τέλος, είπε: "Στόχος μου είναι να γυρίσω στην Εθνική κάποια στιγμή. Είναι το πιο σημαντικό πράγμα που έχω στο μυαλό μου".

News 24/7

24MEDIA NETWORK