Ντου στο Κορωπί και πέσιμο σε παίκτες

Οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν με άγριες διαθέσεις στην πρώτη προπόνηση του Μαρίνου Ουζουνίδη με τη νέα του ομάδα στον Κορωπί. Ντου στον Βίκτορ Ιμπάρμπο κι άλλους παίκτες. Χοντρό χέρι στους πράσινους. Έπεσαν και... ψιλές

Ντου στο Κορωπί και πέσιμο σε παίκτες
ibarbo ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός χρειαζόταν ηρεμία μετά την αποχώρηση του Αντρέα Στραματσόνι, όμως όπως φαίνεται τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Για την ακρίβεια την εξέλιξη δεν μπορούσε να τη φανταστεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος μάλιστα πραγματοποίησε την πρώτη του γνωριμία με τους πράσινους στην προπόνηση της Παρασκευής.

Περίπου 30-40 οπαδοί βρέθηκαν στο Κορωπί και διέκοψαν το πρόγραμμα προπόνησης! Ορισμένοι από αυτούς, οι οποίο μάλιστα φορούσαν full face κουκούλες, επιτέθηκαν φραστικά στους ποδοσφαιριστές και μάλιστα κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά προς τον Βίκτορ Ιμπάρμπο. Έπεσαν μέχρι και ψιλές σε βάρος του Κολομβιανού επιθετικού, με τους παίκτες να τα έχουν χαμένα. Δεν ξέφυγαν από την οργή των οπαδών και οι Ζέκα, Κουτρουμπής!

"Βαριά-βαριά του ΠΑΟ η φανέλα" και άλλα συνθήματα φώναζαν οι εξαγριωμένοι οπαδοί, πέρα από τα "γαλλικά" που άκουσαν οι παίκτες για τις τελευταίες εμφανίσεις τους.

ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Κατά τη διάρκεια του ντου υπήρχε στο χώρο και αστυνομική δύναμη, η οποία αιφνιδιάστηκε. Ούτε η παρέμβαση του νέου προπονητή, ο οποίος έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών την ομάδα και ως ποδοσφαιριστής, στάθηκε ικανή για να κατευνάσει την επιθετική προδιάθεση των... εισβολέων! Μάλιστα δύο τρεις από αυτούς είπαν στον Εβρίτη τεχνικό "άντε γ... και εσύ και πήγαινε στον Ολυμπιακό"!

Πυροσβετικά επιχείρησε να παρέμβει και ο Σεμπάστιαν Λέτο ο οποίος έλεγε στους συγκεντρωμένους ότι αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα και ότι θα έπρεπε να ηρεμήσουν. Ο δε Μάρκους Μπεργκ δεν μπορούσε να πιστέψει τι γινόταν και καθόταν σε μια γωνία με το βλέμμα εμφανώς...χαμένο.

Για το περιστατικό, που είναι εξόχως σοβαρό, αναμένεται να τοποθετηθεί επισήμως και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

News 24/7

24MEDIA NETWORK