Ο διάλογος των οργανωμένων με τον Παναγόπουλο πριν από το ντου...

Τι προηγήθηκε του ντου των οργανωμένων του Παναθηναϊκού στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι, τι είπε ο Xρήστος Παναγόπουλος για τον Νίκο Λυμπερόπουλο που εξόργισε τους συγκεντρωμένους και πως προσπάθησε να παρέμβει πυροσβεστικά ο εμβρόντητος Mαρίνος Ουζουνίδης.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ατμόσφαιρα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μύριζε μπαρούτι από το πρωί.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης βρέθηκε με τον Χρήστο Παναγόπουλο για να συζητήσουν την επόμενη ημέρα στο στρατόπεδο των πράσινων, μετά την παραίτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Μετά από λίγο όμως έφτασαν 10 οργανωμένοι οπαδοί, οι οποίοι έπεσαν πάνω στον Παναγόπουλο.

Ο τελευταίος απόρησε: "Τι θέλετε εδώ;" τους ρώτησε.

Οι οργανωμένοι απάντησαν με ... συνθήματα και εν συνεχεία τον ρώτησαν "που είναι ο Λυμπερόπουλος", προφανώς ενημερωμένοι ότι ο "Λύμπε" είχε παραιτηθεί από την προηγούμενη (Πέμπτη).

Η απάντηση που φέρεται να έδωσε ο Παναγόπουλος ("έχει βγει για μια δουλειά") τους εξόργισε: "Μας κοροϊδεύεις μέσα στα μούτρα μας. Ντροπή σας, έχετε διαλύσει την ομάδα" απάντησαν.

Ακολούθησε σπάσιμο μιας τζαμαρίας ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι πετάχθηκε και ένα τραπεζάκι στο προεδρικό γραφείο του Γιάννη Αλαφούζου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης προσπάθησε να λειτουργήσει πυροσβεστικά: "Παιδιά αυτά δεν μας τιμούν, να το σταματήσουμe εδώ" χωρίς να εισακουστεί.

Όσον αφορά στον Γιάννη Αλαφούζο φέρεται να βρίσκεται εκτός Αθηνών και να επιστρέφει εντός της ημέρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK