Ο Εσιέν είναι εδώ!

Ο Παναθηναϊκός ήρθε ισόπαλος 1-1 σε φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Λεβαδειακό, με τον Εσιέν να παίζει για 45 λεπτά.

Ο Εσιέν είναι εδώ!
Εσιέν Παναθηναϊκός αποστολή INTIME SPORTS

Το φιλικό με τον Λεβαδειακό στο Κορωπί, το οποίο ουσιαστικά αποτέλεσε το ανεπίσημο ντεμπούτο του Στραματσόνι στον πάγκο, πέρασε σε δεύτερη μοίρα από τη στιγμή που άπαντες στον Παναθηναϊκό είδαν τον Μίκαελ Εσιέν να αγωνίζεται στο δεύτερο ημίχρονο!

Οι "πράσινοι" σε όλη τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης έπαιξαν σε σχηματισμό (4-4-2) στην ευθεία. Στο α’ μέρος ο Ιταλός τεχνικός χρησιμοποίησε τους Κοτσόλη κάτω από τα γκολπόστ, ο Βέμερ αγωνίστηκε στο δεξιό άκρο της άμυνας, ο Νάνο στο αριστερό, ενώ το αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν οι Σάντσεθ και Ταυλαρίδης. Στα χαφ ο Ζέκα έπαιξε στο δεξιό άκρο, ο Ατζαγκούν στο αριστερό, ενώ σαν κεντρικά χαφ αγωνίστηκαν οι Λούντ και Λαγός. Πέτριτς και Κλωναρίδης συνέθεσαν το επιθετικό δίδυμο.

Το γκολ του Παναθηναϊκού σημείωσε ο Ατζαγκούν, ο οποίος ισοφάρισε αυτό του Ντομοβίτσκι.

Παναθηναϊκός: Κοτσόλης (46’ Γιαννακόπουλος), Βέμερ (46’ Μαρινάκης), Νάνο (46’ Μπούρμπος), Σάντσεθ (46’ Κουτρουμπής), Ταυλαρίδης (46’ Τριανταφυλλόπουλος), Λαγός (46’ Εσιέν), Λουντ (70’ Δώνης), Ζέκα (46’ Καλτσάς), Ατζαγκούν (65’ Αγγελόπουλος Γ.), Κλωναρίδης, Πέτριτς (65’ Νιούμαν).

Λεβαδειακός: Τσιντώτας (46’ Μοσχονάς), Μανωλάς, Μάγκας, Τριποτσέρης, Μουλόπουλος, Στάθης, Μαχαίρας (67’ Ναβάρο), Θέος (70’ Χατζηλάμπρος), Βάλερι (79’ Τόπι), Φαβέλι (70’ Παππάς), Μίνγκας (70’ Καψάσκης).

* Ο Ράσμους Τελάντερ έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK