Ο φορ από τη Ρωσία που αρέσει στον Ουζουνίδη ήταν συμπαίκτης του Σισέ

Παιδί της Ντιναμό Μόσχας, ανήκει στη Ζενίτ και υπήρξε συμπαίκτης του Σενεγαλέζου στόπερ του Ολυμπιακού. Ο Αντρέι Πανιουκόφ έχει προταθεί στον Παναθηναϊκό και είναι ο εκ των εκλεκτών του Εβρίτη προπονητή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Στη λίστα των χαφ και ο Σταύρος Τσουκαλάς υπό προϋποθέσεις.

Ο φορ από τη Ρωσία που αρέσει στον Ουζουνίδη ήταν συμπαίκτης του Σισέ

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί σ' όλη την ποδοσφαιρική αγορά έναν επιθετικό, ο οποίος θα "γεμίσει" την "αναιμική" επιθετική του γραμμή, για την οποία οι επιλογές είναι πολύ περιορισμένες.

Αντίστοιχα περιορισμένα είναι και τα οικονομικά δεδομένα των "πράσινων", οι οποίοι επί της ουσίας δεν μπορούν να διαθέσουν παρά ελάχιστα χρήματα για τη μεταγραφή του "κυνηγού" και γι' αυτό εδώ κι αρκετές εβδομάδες, οι αναζητήσεις τους περιορίζονταν ως επί το πλείστον σε επιλογές φορ που είναι διαθέσιμοι για δανεισμό απ' τις ομάδες τους.

Το τελευταίο διάστημα από το "μικροσκόπιο" του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του πέρασαν αρκετές περιπτώσεις επιθετικών, οι οποίες αξιολογήθηκαν και είτε δεν πήραν έγκριση, διότι δεν "κάλυπταν" τα αγωνιστικά "θέλω" του 49χρονου προπονητή, είτε δεν "ψήνονταν" ιδιαίτερα στο ενδεχόμενο να παίξουν (έστω και για 6 μήνες) στον Παναθηναϊκό των χιλίων, μυρίων οικονομικών προβλημάτων, είτε δεν προχώρησαν λόγω κόστους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον στα "ραντάρ" του "τριφυλλιού" βρίσκεται (μεταξύ άλλων) κι ένας επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρωσία, όντας μεταξύ αυτών που εξετάζονται αρκετά σοβαρά από τον Παναθηναϊκό.

Πρόκειται για τον 23χρονο (τα έκλεισε τον Σεπτέμβριο) Αντρέι Πανιουκόφ, ο οποίος ανήκει στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Φορ, ο οποίος έχει 12 γκολ σε 15 εμφανίσεις με τη β' ομάδα της ομάδας του Ρομπέρτο Μαντσίνι (έχει προπονητή τον παλαίμαχο χαφ Κονσταντίν Ζιριάνοφ), η οποία είναι τρίτη από το τέλος στη 2η κατηγορία της Ρωσίας. Παιδί από τις ακαδημίες της Ντιναμό Μόσχας, το οποίο έχει περάσει όλη την επαγγελματική καριέρα του με δανεισμούς, ακόμη κι εκτός Ρωσίας (Γαλλία, Λιθουανία, Πορτογαλία).

Μεταξύ άλλων έπαιξε και στην κορσικανική Αζαξιό, στην οποία συνυπήρξε για μία ολόκληρη σεζόν (2015-16) με τον Παπέ Αμπού Σισέ, τον Σενεγαλέζο στόπερ του Ολυμπιακού. Ο ένας βέβαια ήταν βασικό στέλεχος, ο έτερος αναπληρωματικό έχοντας σε 25 συμμετοχές (10 στην αρχική 11άδα) 6 γκολ.

Ο Πανιουκόφ είναι μια από τις περιπτώσεις που έχει προταθεί και εξετάζεται σοβαρά. Ακόμη δεν μπορούμε να μιλάμε για κάτι κλεισμένο, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες, παράλληλα με κάποιες άλλες λύσεις "κυνηγών" από το εξωτερικό που επίσης έχουν "τσεκαριστεί".

ΣΤΑ ΥΠ' ΟΨΙΝ Ο ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ

Μία απ' τις ελληνικές περιπτώσεις, πολύ χαμηλού κόστους που παρακολουθούνται με ενδιαφέρον από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ίσως "παίξει" ακόμη πιο "δυνατά" κατά τη διάρκεια του Γενάρη είναι και ο Σταύρος Τσουκαλάς.

Ο 30χρονος μέσος απέχει ένα βήμα απ' τη λύση της συνεργασίας του με τον Αστέρα Τρίπολης και το όνομά του βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού, εφόσον ανοίξει θέμα ενίσχυσης στα χαφ, κατά τη διάρκεια του μήνα. Είτε με αποχώρηση του Χίλιεμαρκ (που θα αποδεσμεύσει ένα σημαντικό ποσό απ' το μπάτζετ), είτε εάν κι εφόσον πωληθεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Εάν πωληθεί άλλωστε, ο αρχηγός του "τριφυλλιού", η όποια αντικατάσταση θα γίνει με μια πολύ χαμηλού κόστους επιλογή και -ει δυνατόν- "ελληνική".

News 24/7

24MEDIA NETWORK