Ο Κουτρουμπής πονάει, αλλά θα παίξει κανονικά!

Ο σκληρός αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Λιβαδειάς άφησε ένα μικροτραυματισμό στον Γιώργο Κουτρουμπή, ο οποίος αποσύρθηκε στα… πιτ κατά την προπόνηση της Δευτέρας (12/9). Δεν τίθεται πάντως θέμα απουσίας του απ’ το μεγάλο ματς με τον Αγιαξ.

Ο Κουτρουμπής πονάει, αλλά θα παίξει κανονικά!
Κουτρουμπής Παναθηναϊκός

Πάνω που ο Αντρέα Στραματσόνι είπε από μέσα του "όλα καλά", βλέποντας στην προπόνηση της Δευτέρας τους Ροντρίγο Μολέδο και Στέφανο Κοτσόλη ν' αφήνουν πίσω τους τραυματισμούς που τους κράτησαν εκτός απ' τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και να προπονούνται με το υπόλοιπο γκρουπ, ήρθε ένα νέο πρόβλημα με τον Γιώργο Κουτρουμπή, να τον βάλει σε… ανησυχίες εν όψει Αγιαξ.

Ο Αθηναίος στόπερ είχε μια μυϊκή σύσπαση στον δεξιό δικέφαλο, απόρροια του "σκληρού" χλοοτάπητα στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς, και γι' αυτό ακολούθησε θεραπεία. Ο "Στράμα" ωστόσο μίλησε τόσο με τον "Κούτρου" όσο και με το ιατρικό τιμ και πήρε διαβεβαιώσεις πως ο τραυματισμός του 25χρονου στόπερ δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρός και απ’ την προπόνηση της Τρίτης θα τεθεί εκ νέου στη διάθεσή του.

Κι ο ίδιος ο παίκτης, άλλωστε, διαβεβαίωσε τον 40χρονο τεχνικό πως δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει το ματς με τους Ολλανδούς. Σαφώς και ο Στραματσόνι ήταν πιο ήρεμος μετά, αφού ο Κουτρουμπής έχει ρόλο "κλειδί" στη διάταξη με τους τρεις στόπερ (3-4-2-1), που σκοπεύει να επαναφέρει στο πρώτο ματς για τους ομίλους του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το όνομα του Μπεργκ τζούνιορ!
Στα... πράσινα Ζιλμπέρτο και Λεντέσμα Junior!
The "Lod project"… 2020!

News 24/7

24MEDIA NETWORK