Ο μάνατζερ του Τσάβες τον πιέζει να γυρίσει!

Ο Παναθηναϊκός δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια για την επιστροφή του Τσάβες και πλέον υπάρχει ένα δεδομένο που κάνει τους "πράσινους" να αισιοδοξούν.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Αντρές Τσάβες δεν υπάκουσε στην επιθυμία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και ταξίδεψε στην Αργεντινή όπου παραμένει εδώ και 10 ημέρες (επικαλούμενος προσωπικό πρόβλημα, την ώρα που η Μπόκα Τζούνιορς ζητάει χρήματα από τους "πράσινους" για να μην προσφύγει στην FIFA), με τη διοίκηση της ελληνικής ομάδας να συνεχίζει τις προσπάθειες για την επιστροφή του.

Εδώ και λίγες ώρες πάντως υπάρχει ένα αισιόδοξο σημάδι όσον αφορα σε αυτό το ενδεχόμενο καθώς το βράδυ της Τετάρτης έγινε συνάντηση του Αλεχαντρο Ντε Μπαρτολο, μάνατζερ που ενεργεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, και του βασικού ατζέντη του παίκτη, Φερνάντο Ιντάλγο.

Σε αυτό το ραντεβού ο Ιντάλγο εξέφρασε την αντίθεσή του στην ενέργεια του πελάτη του να φύγει από την Ελλάδα χωρίς πρώτα να έχει πάρει άδεια και υποστήριξε πως εκείνος τον πιέζει για να γυρίσει γιατί θεωρεί πως είναι το καλύτερο για τον Αργεντινό στράικερ.

Εξελίξεις πάντως αναμένεται να δρομολογηθούν πολύ σύντομα αφού σήμερα αργά το βραδυ θα γίνει και δεύτερη συνάντηση των δύο ανδρών παρουσία μάλιστα του ποδοσφαιριστή...

News 24/7

24MEDIA NETWORK