O Mπαλτάκος αποκάλυψε το χρέος του Ερασιτέχνη και έστειλε μήνυμα σε Γιαννακόπουλο

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος μίλησε για τα χρέη που κουβαλάει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός και έκανε κάλεσμα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να αναλάβει ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την κατασκευή του γηπέδου στο Γουδή.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ EUROKINISSI SPORTS

"Είναι γνωστή η επιθυμία του κυρίου Γιαννακόπουλου να μπει στον Παναθηναϊκό. Αυτό είναι επιθυμία και δική μου καθώς σκοπός της δικής μου διοίκησης αλλά και του Ηλία Μιχαλαριά ήταν να εξασφαλίσουμε κάποιον χρηματοδότη.

Μέσα σε έξι μήνες θέσαμε τα θεμέλια για το γήπεδο στο Γουδή και είμαστε όσο πιο κοντά γίνεται για να γίνει γήπεδο στο Γουδή. Σήμερα αποστέλλουμε στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο τα οικονομικά στοιχεία που είχε ζητήσει.

Τα περαιτέρω στοιχεία που ζητήθηκαν είναι μεγάλος ο όγκος τους και δεν έχουμε προλάβει ακόμα να τα δώσουμε όμως θα κάνουμε τα πάντα για να τα στείλουμε άμεσα. Προτείνουμε στην ομάδα εργασίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να έρθει η ίδια να εξετάσει τα στοιχεία που επιθυμεί.

Θέλουμε να επιταχύνουμε την διαδικασία όμως τηρώντας τον νόμο. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι καλύβα, είναι ένα μεγάλο σωματείο. Η επιστολή που μας είχε αποσταλεί είχε κάποιες ημερομηνίες στις οποίες είμαστε εντός", δήλωσε μεταξύ άλλων σε σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, για να προσθέσει:

"Όταν έφυγε ο κύριος Γιαννακόπουλος άφησε έναν σύλλογο καθαρό από χρέη και πρωταθλητή στα περισσότερα αθλήματα. Είχε αφήσει μάλιστα τα χρήματα από το μηδαμινό χρέος που υπήρχε όμως δεν αξιοποιήθηκαν όπως έπρεπε. Το χρέος ανέβηκε στα 3 εκατ. ευρώ στη συνέχεια.

Ο κύριος Μακρόπουλος μάλιστα έβαλε πολύ μεγάλο ποσό προκειμένου να μην ανεβεί άλλο το χρέος και αυτό παρέλαβε ο κύριος Μιχαλαριάς. Σήμερα το χρέος είναι 2,85 εκατ. ευρώ και θα ήταν ακόμα χαμηλότερο αν δεν υπήρχε μια αστοχία της τάξης των 150.000 ευρώ".

News 24/7

24MEDIA NETWORK