Ο Μπούι δεν παίζει μόνος. Οριστική απόφαση την Πέμπτη

Άμεσα, ίσως και μέσα στο επόμενο 24ώρο, θα καταλήξουν οι επιτελείς του Παναθηναϊκού για τον χαφ που θα αποκτηθεί, με τις πιθανότητες να μοιράζονται μεταξύ του Ουασίμ Μπούι και ενός ελεύθερου ποδοσφαιριστή.

Ο Μπούι δεν παίζει μόνος. Οριστική απόφαση την Πέμπτη

Αν προκριθεί η περίπτωση του 21χρονου Ολλανδού της Γιουβέντους, θα έρθει με τη μορφή δανεισμού.

Για τον δεύτερο, οι πληροφορίες λένε ότι είναι μεγαλύτερος σε ηλικία, χωρίς συμβόλαιο και έτοιμος να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Το όνομα του δεν έχει, προς το παρόν, διαρρεύσει. Αν προτιμηθεί, θα έχει παίξει ρόλο το γεγονός ότι του χρόνου τέτοια εποχή δεν θα υπάρχει άγχος του για το αν θα φύγει.

Η απόφαση θα παρθεί εντός των επόμενων και δεν αποκλείεται ακόμα και στη διάρκεια της Πέμπτης να γίνουν κινήσεις για την απόκτηση του χαφ που θέλει ο Αναστασίου.

Θα υπάρξει ως εκ τούτου η δυνατότητα ο ποδοσφαιριστής να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τα παιχνίδια με την Σταντάρ Λιέγης.

Ρεπορτάζ ΖΜΑΚ

Η ποπ κουλτούρα επιστρέφει στα ελληνικά ρινγκ

Χάρη στο ΖΜΑΚ, το pro-wrestling δεν είναι πια ένα μακρινό όνειρο που οι Έλληνες φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο από τις οθόνες της τηλεόρασης. Το NEWS247 βρέθηκε στο AthensCon και γνώρισε τους Έλληνες παλαιστές-performers του ZMAK, από τον θρυλικό Γιώργο Τρομάρα μέχρι τους νεότερους στο χώρο του κατς. ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ευγενία Χορού

 

Πρώτη Σελίδα