"Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επαφές για Ουίλσον"

Ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Παναθηναϊκού βρίσκεται, σύμφωνα με το έγκυρο βρετανικό δίκτυο "BBC" ο αρχηγός της Χαρτς, Ντάνι Oυίλσον. Άνθρωποι της ομάδας αναμένεται να τον παρακολουθήσουν από κοντά στο τελευταίο ματς της χρονιάς κόντρα στους Ρέιτζερς.

"Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει επαφές για Ουίλσον"

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ενόψει καλοκαιριού και όπως αναφέρει το έγκυρο βρετανικό δίκτυο " BBC", η περίπτωση του 23χρονου αρχηγού της Χαρτς, Ντάνι Oυίλσον δεν περνάει απαρατήρητη.

Όπως μάλιστα αναφέρεται στο βρετανικό δημοσίευμα, οι "πράσινοι" έχουν ήδη κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές με την σκωτσέζικη ομάδα για τον παίκτη, ενώ τον έχουν παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδια του κατά τη διάρκεια της σεζόν. Παράλληλα, άνθρωποι του "τριφυλλιού" αναμένεται να παρακολουθήσουν από κοντά τον Σκωτσέζο αμυντικό στο τελευταίο ματς της Championship στην Σκωτία, όταν η Χαρτς θα υποδεχθεί τους Ρέιντζερς.

Να σημειώσουμε πως ο Γουίλσον θα μείνει ελεύθερος τον Ιούνιο καθώς έχει ενεργοποιήσει μία ρήτρα στο συμβόλαιό του, προκειμένου να αναζητήσει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Βρίσκεται στην Χαρτς από τον Ιανουάριο του 2013, αρχικά ως δανεικός από την Λίβερπουλ, ενώ στην συνέχεια αποκτήθηκε με κανονική μεταγραφή.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τους Ρέιντζερς πριν πάρει μεταγραφή στην Λίβερπουλ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης ως δανεικός από τους "reds" σε Μπλάκπουλ, και Μπρίστολ Σϊτι.

Διαβάστε ακόμη:

Παίρνει τον Ουίλσον ο Παναθηναϊκός

News 24/7

24MEDIA NETWORK