Ο Πράνιτς είπε το "αντίο" στον Παναθηναϊκό

Ο Ντάνιελ Πράνιτς φεύγει από τον Παναθηναϊκό μετά από τρία χρόνια κρατώντας τις καλύτερες αναμνήσεις.

Ο Πράνιτς είπε το "αντίο" στον Παναθηναϊκό
Πράνιτς Παναθηναϊκός

Με ανάρτησή του στο facebook αποχαιρέτησε ο Ντάνιελ Πράνιτς τον Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης αριστερός μπακ είχε πρόταση να παραμείνει, κατ' εισήγηση του Αντρέα Στραματσόνι, αλλά όπως ο Μλάντεν Πέτριτς που σταμάτησε το ποδόσφαιρο, προτίμησε να μην την αποδεχθεί.

Άφησε πάντως ανοικτό το ενδεχόμενο μελλοντικής συνεργασίας.

Έγραψε συνολικά: " Μετά από τρία χρόνια στον Παναθηναϊκό, 108 παιχνίδια και 8.367 λεπτά, φτάσαμε στο τέλος αυτού του ταξιδιού. Μου προτάθηκε ανανέωση συμβολαίου για ένα χρόνο, αλλά αποφάσισα πως είναι η ώρα να φύγω. Σε αυτή τη στάδιο της καριέρας μου, οφείλω να επιλέξω ότι είναι καλύτερο για μένα και την οικογένεια μου.

Εάν έπρεπε να διαλέξω μόνο μία λέξη για να περιγράψω το διάστημα που πέρασα στον Παναθηναϊκό, το πάθος θα ήταν η τέλεια επιλογή.

Παθιασμένοι άνθρωποι, παθιασμένοι οπαδοί, παθιασμένοι αντίπαλοι, πάθος για το ποδόσφαιρο και πάθος για τη ζωή. Ο Παναθηναϊκός και η Αθήνα είναι το πάθος μου. Αγαπώ την ομάδα και την πόλη και σίγουρα, δεν σας αποχαιρετώ, θα σας δω σύντομα.

Ευχαριστώ, Παναθηναϊκέ!".

Ο Πράνιτς έπαιξε σε 108 παιχνίδια με τα πράσινα, τα 80 εξ αυτών στο πρωτάθλημα της Super League, και πέτυχε 9 γκολ. Το ένα εξ αυτών στο 3-0 του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.

Photo Credits: Actionimages.gr

News 24/7

24MEDIA NETWORK