Ο Ρότσα για Λέτο και Βιγιαφάνιες

Την άποψή του για τον Σεμπάστιαν Λέτο, αλλά και τον Λούκας Βιγιαφάνιες, εξέφρασε με δηλώσεις του σε κυριακάτικη εφημερίδα ο Ρότσα.

Ο Ρότσα για Λέτο και Βιγιαφάνιες

Ο Χουάν Ρότσα μίλησε στην εφημερίδα Real News για τον Λέτο και τόνισε ότι ο Σέμπα θα ηγηθεί του Παναθηναϊκού στην επόμενη σεζόν.

"Ο Λέτο διαθέτει όλα τα προσόντα για να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού, το πιστεύω 100% αυτό. Έχει ωριμάσει, είναι πιο σοβαρός και καθοριστικός στο παιχνίδι του, ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο και πότε. Είμαι βέβαιος ότι του χρόνου θα είναι ακόμη καλύτερος, αφού θα έχει κάνει προετοιμασία και θα ξεκινήσει τη σεζόν από πολύ καλύτερη βάση. Κάθε μέρα τον συμβουλεύω.

Το βασικό είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά. Και να προσέχει τον εαυτό του, που είναι πολλά πράγματα μαζί, καλή ζωή, διατροφή, τα πάντα. Πάντως, η αλήθεια είναι πως μετά τον σοβαρό τραυματισμό του άλλαξε πολύ προς το καλύτερο. Σαν να γνωρίζω ένα δεύτερο Λέτο, πιο σοβαρό, συνειδητοποιημένο, κοινωνικό, έναν άλλον άνθρωπο. Αν συνεχίσει να δουλεύει έτσι και δεν έχει τους τραυματισμούς που τον κράτησαν πίσω, ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα δει σπουδαία πράγματα από εκείνον στο μέλλον" ανέφερε ο Ρότσα.

Ακόμα, ο Ρότσα σχολίασε την απόδοση του Λούκας Βιγιαφάνιες, τονίζοντας: " Πολύ καλά πιστεύω θα πάει και ο Λούκας. Εχει ποιότητα, είναι μαχητής, τεχνίτης, στοιχεία που σιγά – σιγά θα βγαίνουν στο γήπεδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK