O Στραματσόνι απάντησε για τις αλλαγές

Μία ημέρα μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Θέλτα και τη συζήτηση που σήκωσε η στάση του Στραματσόνι να μην κάνει αλλαγές, ο Ιταλός έδωσε την απάντησή του.

O Στραματσόνι απάντησε για τις αλλαγές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναθηναϊκός στάθηκε καλά στο Βίγο, έπαιξε όπως ήθελε ο προπονητής του, όμως στο φινάλε λύγισε και γνώρισε την ήττα με 2-0.

Μεγάλη συζήτηση όμως σήκωσε η στάση του Στραματσόνι να μην κάνει αλλαγές. Για την ακρίβεια έκανε μόλις μία στο 88' περνώντας στο ματς τον Εμποκού στη θέση του Κουτρουμπή με το ματς στο 1-0.

Μία ημέρα μετά, ο Ιταλός κόουτς έδωσε τη δική του απάντηση για τις αλλαγές μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

"Δεν θέλω να γίνει κάποια παρανόηση σε αυτό το κομμάτι. Σίγουρα ο Εμποκού και ο Ρινάλντι ήταν επιθετικογενείς αλλαγές, οπότε επηρεάζουν τα σημεία όταν γίνει η αλλαγή. Πιστεύω ότι όλοι έβλεπαν ότι η ομάδα τα πήγαινε πολύ καλά. Στην άμυνα και στη μεσαία γραμμή αν κάνεις κάποια αλλαγή δεν πρέπει να χάσεις την ισορροπία. Και όπως σας είπα στην μεσαία γραμμή η ισορροπία ανάμεσα στον Λεντέσμα, τον Ζέκα και τον Βιγιαφάνιες ήταν αρκετά καλή και ο Λουντ είχε τον Βας και ο Κουλιμπαλί ήταν καλός κόντρα στον Σίστο.

Οπότε η ομάδα είχε την ισορροπία της και έπρεπε να είσαι σίγουρος για να την αλλάξεις. Μου αρέσει πολύ ο Στάικος, ο Ευαγγέλου, οι νέοι παίκτες αλλά η άποψη μου είναι ότι στο ματς με την Θέλτα, πέντε, έξι, δέκα λεπτά πριν τελειώσει το ματς δεν είναι το ιδανικότερο σενάριο να αλλάξεις την ομάδα με τόσο νεαρούς ποδοσφαιριστές και να τους ρίξεις στα δύσκολα. Αν στον πάγκο είχαμε πιο έμπειρους παίκτες θα μπορούσε να ήταν μια διαφορετική λύση.

Αυτή είναι η άποψη μου και είμαι σίγουρος για αυτό. Το μόνο λάθος είναι ότι δεν σκοράραμε. Αν είχαμε σκοράρει κανείς σήμερα δεν θα μίλαγε για τις αλλαγές".

News 24/7

24MEDIA NETWORK