Ο Στραματσόνι κατηγορούμενος για παράτυπη μεταγραφή

Οι μεταγραφές του Μάρκο Μότα στην Ιταλία δημιουργούν πρόβλημα στον Αντρέα Στραματσόνι. Διαβάστε πώς.

Ο Στραματσόνι κατηγορούμενος για παράτυπη μεταγραφή
INTIME SPORTS

Σε μπελάδες βρίσκεται ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος βρίσκεται μεταξύ των εννέα κατηγορουμένων για τις μεταγραφές του Ιταλού μπακ Μάρκο Μότα, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρει τους "πράσινους".

Οι κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, και ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Φάμπιο Παράτιτσι, εγκαλούνται μαζί με τους "μπιανκονέρι", την Ουντινέζε και την Τζένοα για τις πρακτικές που ακολούθησαν στους δανεισμούς και τις μεταγραφές του νυν δεξιού οπισθοφύλακα της Γουότφορντ.

Ο Μότα αποκτήθηκε από τη "γηραιά κυρία" το καλοκαίρι του 2010, έχοντας περάσει την προηγούμενη σεζόν στη Ρόμα κι ενώ μεταξύ 2005 και 2009 ανήκε στην Ουντινέζε. Από τη Γιουβέντους δόθηκε δανεικός σε τρεις συλλόγους, μεταξύ των οποίων η Τζένοα.

Οι τρεις κατηγορούμενες ομάδες, οι διευθυντές τους, οι μάνατζερ του παίκτη, ο ίδιος ο παίκτης και ο προπονητής του "τριφυλλιού" καλούνται να απολογηθούν ενώπιον του αθλητικού δικαστή της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για την παραβίαση δύο κανονισμών περί μεταγραφών.

Στην πιο δεινή θέση, πάντως, φέρεται να βρίσκεται η Γιουβέντους, η οποία κινδυνεύει με πρόστιμο από 50.000 ευρώ μέχρι 180.000 ευρώ ή με αφαίρεση ενός ή δύο βαθμών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK