Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα: Φεύγει ο Καμπέσας, ετοιμάζεται ο Λουτσιάνο!

Εχει χαθεί ο λογαριασμός των ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν τον Ιανουάριο από το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Τελευταίος εκδηλώθηκε την Τρίτη ο Καμπέσας ενώ το ίδιο αναμένεται να κάνει και ο Λουτσιάνο Νέβες. Κουνάνε άμεσα μαντήλι οι Χίλιεμαρκ και Σιλά!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SUPER LEAGUE) (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ICON

Το 2018 για τον Παναθηναϊκό μπήκε όπως βγήκε το 2017. Με προβλήματα και πολλές αποχωρήσεις.

Κατά το νέο έτος πρώτος σήκωσε το λάβαρο για το αντίο ο Μπράιαν Καμπέσας. Ο μέσος από του Εκουαδόρ είχε δείξει και τις προηγούμενες ημέρες τάσεις... μη επιστροφής επικαλούμενος ιατρικούς λόγους.

Απ’ την ώρα που γνωστοποίησε ο παίκτης από τον Εκουαδόρ την πρόθεσή του να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τις συζητήσεις με την Αταλάντα για τη διακοπή του δανεισμού του. Στην Ιταλία γράφεται ήδη ότι θα παίξει στην Αβελίνο.

Από εκεί και πέρα, στον… αέρα είναι το μέλλον και του Λουτσιάνο Νέβες στο "τριφύλλι". Ο Βραζιλιάνος δεν έχει επιστρέψει ακόμη στην Αθήνα απ’ τη Βραζιλία, καθώς είχε ζητήσει λίγες μέρες επιπλέον άδειας. Επισήμως λοιπόν είναι σε άδεια από τον Παναθηναϊκό. Αυτό εντούτοις δεν σημαίνει πως θα… συνεχίσει 100% στον Παναθηναϊκό.

Οι "πράσινοι" είχαν αποκτήσει τον Λουτσιάνο απ’ την Κορίνθιανς το περασμένο καλοκαίρι με εξάμηνο δανεισμό και ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του από 1/1/2018, με το νέο συμβόλαιο να λήγει στις 30/6/2020. Πλέον, ο Παναθηναϊκός που διατηρεί την οψιόν αγοράς του, είναι πολύ πιθανό να μην την ενεργοποιήσει και ο Βραζιλιάνος να αποχωρήσει απ’ την ομάδα. Ολα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες, αφού επιστρέψει ο παίκτης απ’ την άδειά του, αφού υπάρχει και το "ηθικό" σκέλος της ιστορίας, καθώς ο Λουτσιάνο είναι εκτός μάχης λόγω σοβαρού τραυματισμού (ρήξη χιαστών) εδώ και τρεις μήνες.

Στον κατάλογο των προς αποχώρηση συναντάμε τέλος τα ονόματα των Χίλιεμαρκ και Σιλά για των οποίων τα διαζύγια η κουβέντα έχει μπει στην τελική της ευθεία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK