Ο Τριανταφυλλόπουλος δεξί μπακ και ο Καζιγιάμα αμυντικός μέσος

Ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος δοκιμάστηκε ως δεξί μπακ στη θέση του Σεϊταρίδη, ενώ ο Γιοχέι Καζιγιάμα αποτέλεσε την επιλογή - έκπληξη του Φάμπρι σε ρόλο αμυντικού μέσου.

Ο Τριανταφυλλόπουλος δεξί μπακ και ο Καζιγιάμα αμυντικός μέσος

Δύο δοκιμές έκανε ο Φαμπριθιάνο Γκονθάλεθ στην προπόνηση της Πέμπτης, η μία αναγκαστική λόγω της ενδεχόμενης απουσίας του Γιούρκα Σεϊταρίδη και η δεύτερη αφορά μία σκέψη του για ένα πιο δημιουργικό σχήμα.

Στην πρώτη δοκιμή, ο Καρνέζης έπαιξε γκολκίπερ, ο Τριανταφυλλόπουλος πήρε τη θέση του Σεϊταρίδη δεξιά, οι Πίντο Μπουμσόνγκ ήταν τα δύο στόπερ, ο Χουχούμης παρέμεινε αριστερό μπακ, ο Σο είχε τη θέση του αμυντικού μέσου, οι Ζέκα και Μαρίνος ήταν οι δύο κεντρικοί μέσοι, ο Εσπάρθα ήταν το αριστερό εξτρέμ, ο Σισοκό το δεξί και ο Φιγκερόα στην κορυφή της επίθεσης.

Επί της ουσίας, ο Φάμπρι πρόβαρε το σχήμα που έχει στο μυαλό του και το έδειξε στη διπλή προπόνηση της Τετάρτης. Τακτικά ήταν ακριβώς το ίδιο την Πέμπτη και μοναδική αλλαγή ήταν ο Τριανταφυλλόπουλος αντί του Σεϊταρίδη, έστω και αν επηρεάζει επειδή ο νεαρός δεν έχει τις ικανότητες του διεθνή μπακ.

Στη δεύτερη δοκιμή, ο Καρνέζης έμεινε γκολκίπερ, οι Πίντο και Μπουμσόνγκ ήταν το δίδυμο των στόπερ, ο Τριανταφυλλόπουλος το δεξί μπακ, ο Μαρίνος το αριστερό, ο Σο ήταν το αμυντικό χαφ και ο Καζιγιάμα έπαιξε δίπλα του, ο Ζέκα είχε ρόλο επιτελικού μέσου, ο Εσπάρθα ήταν το αριστερό εξτρέμ, ο Σισοκό το δεξί και ο Φιγκερόα στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ιάπωνας χρησιμοποιήθηκε περισσότερο ως οκτάρι, προκειμένου να βοηθήσει στο δημιουργικό κομμάτι και ο Ζέκα διατηρήθηκε ως επιτελικός μέσος, ώστε να προσδώσει πίεση και τρέξιμο στην μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Μαρίνος επέστρεψε στο αριστερό άκρο της άμυνας και προς το τέλος, ο Μαυριας έπαιξε αντί του Σισοκό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK