Ο Βαρδινογιάννης επαναλαμβάνει: "όποιος βάλει τα λεφτά παίρνει την ομάδα"

Η πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη διαψεύδει τα περί ναυαγίου με Σαουδάραβες και επαναλαμβάνει την πάγια θέση της: "οποιοσδήποτε βάλει τα 15 εκατομμύρια ευρώ παίρνει την ομάδα". Φερέιρα για την απουσία του Λέτο: "Δεν είναι όλος ο Παναθηναϊκός".

Ο Βαρδινογιάννης επαναλαμβάνει: "όποιος βάλει τα λεφτά παίρνει την ομάδα"

Θέση στα σενάρια που κυκλοφόρησαν και τον θέλουν να διακόπτει τις επαφές με τους Σαουδάραβες επειδή δεν έβαλαν τα 15 εκ.ευρώ στην ΑΜΚ ζητώντας νέα παράταση μέχρι την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου, πήρε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Η πλευρά Τζίγγερ τονίζει αρχικά πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ξεκαθαρίζει πως δεν έχει επαφές με κανέναν πέραν από κάποιες που είχαν γίνει όταν ξεκίνησε η όλη η ιστορία και ουσιαστικά είχαν διερευνητικό χαρακτήρα. Η εντολή από πλευράς Βαρδινογιάννη ήταν σαφής εξ αρχής: "βάλτε λεφτά και πάρε την ομάδα" και αυτό ισχύει για οποιονδήποτε βάλει τα χρήματα.

Από την πλευρά τους οι Σαουδάραβες περιμένουν την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου, αλλά και τους όρους με τους οποίους θα γίνει η νέα αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου καθώς στο τραπέζι υπάρχει η πρόταση του Βγενόπουλου για μείωση της μετοχής στα 0.33 ευρώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK