Ο Χουλτ προϊδέασε τον Γιόχανσον

Ο Νίκλας Χουλτ έπαιξε... ρόλο πληροφοριοδότη, όπως φανέρωσε ο Ματίας Γιόχανσον μετά το ταξίδι και τον ερχομό του στην Αθήνα. Τι του είπε ο συμπατριώτης του για τον Παναθηναϊκό και τι ήξερε ο ίδιος.

Ο Χουλτ προϊδέασε τον Γιόχανσον

Ο Ματίας Γιόχανσον έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τις 20:00 κι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου.

" Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό, σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ. Η ομάδα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και διαθέτει εξαιρετικούς οπαδούς" τόνισε αρχικά για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Στη συνέχεια και σε ερώτηση που του έγινε για το εάν έχει μιλήσει με κάποιον εκ των Χουλτ ή Μολίνς είπε: " Έχω μιλήσει με τον Νίκλας Χουλτ. Μου έχει πει καλά πράγματα για το σύλλογο και ότι έχουμε δυνατό και σπουδαίο κόσμο. Ανυπομονώ να πιάσω δουλειά".

Για τις σκέψεις του για τον ερχομό του στον Παναθηναϊκό δήλωσε: " Έχω μόνο θετικές αισθήματα για τον ερχομό μου".

Τέλος σε ερώτηση που του έγινε για το εάν στοχεύει να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα μέσα από τις εμφανίσεις του επεσήμανε: " Ένας από τους στόχους μου είναι να παίξω καλά και να επιστρέψω στην Εθνική ομάδα μέσω των εμφανίσεων μου με τον Παναθηναϊκό".

Αμέσως μετά ο Γιόχανσον, ο οποίος συνοδευόταν από τον μάνατζερ του, αποχώρησε για το ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστεί. Το πρωί της Πέμπτης (03/08) θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και μέχρι το βράδυ αναμένεται να ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό έτσι ώστε να γίνει το πέμπτο μεταγραφικό απόκτημα των "πρασίνων" μετά τους Κολοβέτσιο, Λουτσιάνο, Καμπέσας και Άλτμαν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK