Ο Χουλτ τα έφερε όλα… τούμπα!

Η γενναία απόφαση του Σουηδού μπακ, που είναι διατεθειμένος να αποσύρει την προσφυγή, εφόσον βρεθεί ομάδα που θα καλύψει τις απολαβές του και θα καταβάλει έστω μικρή αποζημίωση στον Παναθηναϊκό. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Contra.gr

Ο Χουλτ τα έφερε όλα… τούμπα!
Χουλτ EUROKINISSI

Προς εντυπωσιακή αλλαγή δεδομένων οδηγείται η υπόθεση της προσφυγής του Νίκλας Χουλτ κατά του Παναθηναϊκού, μετά τις επαφές που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών από το πρωί και ως το μεσημέρι της Δευτέρας (8/1).

Πρώτον και κυριότερο, η προσφυγή που είχε καταθέσει ο Σουηδός μπακ στις 27 Δεκεμβρίου δεν εκδικάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας από την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ, αλλά πήρε αναβολή (κατόπιν αιτήματος και των δύο πλευρών) για τις 15 Ιανουαρίου.

Η πιο σημαντική εξέλιξη εντούτοις σημειώθηκε το μεσημέρι στην απευθείας τηλεφωνική επαφή που είχε ο 27χρονος μπακ με τον Ντίνο Διαμαντόπουλο, την ώρα που ο "άτυπος " τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού είχε συνάντηση με τον δικηγόρο του Σουηδού. Ο Χουλτ, ξαναζυγίζοντας μέσα του όλη την κατάσταση, πήρε μία γενναία απόφαση που άφησε… άγαλμα τόσο τον ατζέντη του Μάρτιν Νταλίν, όσο και τον ίδιο τον δικηγόρο του, που είχε καταθέσει την προσφυγή και μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν ο "διαπραγματευτής" σε όλες τις συζητήσεις με τους "πράσινους".

Τι αποφάσισε ο Χουλτ; Όπως ενημέρωσε τόσο τον Διαμαντόπουλο όσο και τους "δικούς" του ανθρώπους είναι διατεθειμένος να αποσύρει την προσφυγή του, εφόσον βρεθεί πρόταση από μία ομάδα η οποία θα καλύπτει το συμβόλαιο που ζητάει και τις φιλοδοξίες του και παράλληλα θα πληρώσει στον Παναθηναϊκό, έστω ένα μικρό ποσό 200-300.000 ευρώ! Με απλά λόγια, ο Σουηδός σε μία τρομακτική ανατροπή όλων των δεδομένων που υπήρχαν ως τώρα στην υπόθεση, αποφάσισε να "βοηθήσει" την όλη διαδικασία για να φύγει με απευθείας πώληση από το "τριφύλλι", εφόσον βρεθεί ένα κλαμπ που θα πληρώσει για να τον αποκτήσει.

Ο ατζέντης του Μάρτιν Νταλίν δεν ήταν διόλου σύμφωνος με όλο αυτό, όμως όπως αναφέρουν οι πληροφορίες ο Χουλτ τού ξεκαθάρισε πως αυτό θεωρεί πως είναι και το πιο δίκαιο. Μάλιστα, όπως τόνισε χαρακτηριστικά προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού " δεν θέλω να φύγω από την ομάδα σαν εχθρός. Θέλω να τη βοηθήσω να πάρει έστω κι ένα μικρό χρηματικό ποσό…".

Ο Χουλτ μάλιστα ξεκαθάρισε πως από εδώ και πέρα θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία του ατζέντη του με τον Παναθηναϊκό για να βρουν μία ομάδα που θα καλύπτει όλες τις πλευρές, με τους "πράσινους" να ενεργοποιούν εκ νέου τις επαφές τους με την Αντερλεχτ κι ακόμη δύο βελγικά κλαμπ που είχαν δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή Σουηδό μπακ προκειμένου να βρεθεί μία φόρμουλα που θα ικανοποιήσει τους πάντες!

Το μεσημέρι της Δευτέρας (8/1) ο δικηγόρος του Χουλτ, που είναι δικηγόρος και του Κουτρουμπή, απέσυρε το δικόγραφο της πρώτης προσφυγής και κατέθεσε το νέο (της δεύτερης προσφυγής που έκανε ο Αθηναίος στόπερ), το οποίο και θα εξεταστεί απ’ την Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ την επόμενη Δευτέρα (15/1).

News 24/7

24MEDIA NETWORK