Ο Ζέκα αποθέωσε Μπεργκ, Κουρμπέλη και Ουζουνίδη. Καρφί για Στραματσόνι

Το... σταυρό τους που υπάρχει στο ρόστερ ο Μάρκους Μπεργκ κάνουν στον Παναθηναϊκό, όπως... εκμυστηρεύτηκε ο Κάρλος Ζέκα μετά το 3-2 επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Τι δήλωσε για τον Κουρμπέλη και τον Ουζουνίδη, αφήνοντας... σπόντα για την τακτική του Στραματσόνι.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (ÂÁÓÉËÇÓ ÌÁÑÏÕÊÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Τρία πράγματα μπορεί να κρατήσει κανείς απ' όσα είπε ο Κάρλος Ζέκα στην κάμερα της NOVA μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΟΑΚΑ.

Ότι...

α) ο Μάρκους Μπεργκ είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα.

β) με τον Δημήτρη Κουρμπέλη στο πλάι του δεν τρέχει άσκοπα.

γ) με τον Ουζουνίδη ο Παναθηναϊκός έχει κατεύθυνση.

Χαρακτηριστικά ο ελληνοποιημένος χαφ τόνισε:

" Ο Μπεργκ είναι... άλλος παίκτης, πολύ σημαντικός για μας. Κάνει εύκολο το δύσκολο, δεν υπάρχουν λόγια για τον Μπεργκ. Είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ελλάδα και λέμε στ' αποδυτήρια ότι πάλι καλά που τον έχουμε".

" Μου αρέσει να παίζω εκεί που παίζω και ταιριάζω με τον Κουρμπέλη. Νιώθω ελεύθερος που παίζω μαζί του γιατί είναι εκεί, αν χάσω την μπάλα εγώ. Τώρα δεν κάνω εγώ όλη τη δουλειά και με βοηθάει πάρα πολύ. Δεν χρειάζεται να τρέχω πάρα πολύ".

" Έχει αλλάξει η ομάδα με τον νέο προπονητή, όλοι το βλέπουν. Δεν μιλάω για τον προηγούμενο, αλλά πλέον ξέρουμε τι θα κάνουμε μέσα στο παιχνίδι, μας μιλάει και μας βοηθάει πολύ. Αυτή είναι η διαφορά".

News 24/7

24MEDIA NETWORK