Οff και ο Μολέντο για ψυχολογικούς λόγους!

Έναν ακόμα πονοκέφαλο απέκτησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης ενόψει του αγώνα στην Τούμπα στο φινάλε των πλέι οφ καθώς ζήτησε και έμεινε εκτός αποστολής ο Ροντρίγκο Μολέντο!

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την τιμωρία εις βάρος του για την οριστική διακοπή του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην "Λεωφόρο", ο Παναθηναϊκός δεν έχει άλλη επιλογή στο φινάλε των πλέι οφ από το να παλέψει για την επιβίωσή του, την αποφυγή δηλαδή της τελευταίας θέσης που θα τον υποχρεώσει να ξεκινήσει τα ευρωπαϊκά ματς στα μέσα Ιουλίου, όμως ενόψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς τα προβλήματα δεν σταματούν.

Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε στη μακρά λίστα των απόντων για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι αυτό του Ροντρίγκο Μολέντο, με τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ να ζητάει και τελικά να μένει εκτός της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Τούμπα, επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους.

Η απουσία του Μολέντο από το ματς με τον ΠΑΟΚ έχει ως αποτέλεσμα το "τριφύλλι" να ξεμείνει με δύο μόνο σέντερ μπακ, τους Κουτρουμπή και Ευαγγέλου, ενώ ο Μάρκους Μπεργκ περιμένει την απόφαση του διαιτητικού και σε περίπτωση που μειωθεί η ποινή του θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη (μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο) για να πάρει μέρος στο ματς.

Όσον αφορά στην αποστολή για το εν λόγω παιχνίδι, αυτή την αποτελούν οι: Ο. Βλαχοδήμος, Στιλ, Κουτρουμπής, Μαρινάκης, Κουρμπέλης, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Λουντ, Στάικος, Π. Βλαχοδήμος, Ρέις, Βιγιαφάνιες, Κλωναρίδης, Χατζηγιοβάνης, Μολίνς, Πίσπας, Μίγγος, Μπουζούκης.

Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της σημερινής (30/5) προπόνησης ο Ζέκα ακολούθησε θεραπεία και ο Τελάντερ έκανε ατομικό πρόγραμμα ενώ απουσίασαν με άδεια οι Λέτο, Ρινάλντι και Εμποκού.

News 24/7

24MEDIA NETWORK